Söndag.. igen

Ja då va det söndag igen... Idag har jag bara pluggat, städat, tränat och kollat tv. En typisk söndag alltså!
406602-27
Jag har hunnit ha en munktävling med mig själv också. Hur många tuggor kan jag ta innan jag slickar mig runt munnen... hm vad blev det? Två eller tre. Kom på att det kladdade väldigt mycket och att man inte hann njuta av smaken när man koncentrerar sig på annat. Nä den tävlingen får inga toastar alls!

Har hunnit äta rabarberpaj och kycklinggryta utan curry också. Tycker det va ett väldigt konstigt namn på en maträtt... Men jo den heter "Kycklinggryta UTAN curry", ja den ska vara stora bokstäver där. Konstigt namn men den smakar bra iallafall. 

Tränade Yoga i förmiddags och nu har jag dubbelträningsvärk (har sedan igår också) men man måste ju kämpa för beach 2008. Jag har bestämt mig för att bli lite nogrannare med träningen nu, får se hur länge det håller. Två dagar hittills. Löftet om att handla onödiga saker funkade ju inte. Nä jag tycker helt enkelt inte att sakerna är onödiga. Okej då jag erkänner. Jag köpte västen igår, jag har ju ändå kollat på den några gånger och den är allt annat än onödig. Men nu måste det bli skärpning! Hur gör man för att hålla ett löfte till sig själv?

Ha det bra kramar Annie

Konstig start på dagen...

Hade en konstig dröm inatt. Jag drömde att min pojkvän(som jag inte har men hade i drömmen) var otrogen mot mig. När jag vaknade var jag så j*vla förbannad. En jätte konstig känsla, jag har aldrig vaknat och varit arg innan. Gick alltså upp redan klockan åtta för jag kunde inte somna om. Åt en banan till frukost sen gymma jag i en timme för att avreagera haha. Det funkade faktiskt väldigt bra, är på toppen humör nu :D

Ska snart till Mobilia och shoppa lite. Dock bara nödvändiga saker... Japp så är det! Sen blir det kemipluggande och myskväll resten av dagen. Har ett jätte stort kemiprov på tisdag( efter halkan iiiih) så jag måste plugga mycket. Såå trååkigt! Men sen är jag ledig ons-fredag. Wiiho och det är Valborg.

Nu ska jag gå och baka rabarberpaj för våra rabarber har äntligen vaknat till liv. Spelar ingen roll vad någon säger nu är det absolut vår :)

Ha det bra kramar Annie

Lost in Malmö

Hittade en bild från när vi va med i lost in malmö i höstas så då var jag tvungen att leta upp hemsidan. Såhär såg vår dagbok över dagen ut:

Vår Lost In Malmö Dag, torsdagen den 1 november            från 15.25

Så var det äntligen över... vi har nu cyklat i tre timmar genom blåst och regn, och har då äntligen kommit hem. Just nu sitter vi och äter våra pannkakor så det känns såå värt det.

     Dagen började med att vi, lite lätt förvirrade, kom till spelfest redan kl. 10.00 för att skriva in oss. När vi upptäckte att vi kanske var där väldigt mycket för tidigt så gick vi till Ica Maxi för att köpa kakor, pannkakor och jordgubbssylt - en investering som såhär i efterhand känns väldig lönsam.

     Innan det första sms:et kom satt vi och studerade en karta över cykelvägar. Surt nog hittade vi en extra, BÄTTRE!, karta i kuvertet vi hade fått vid in-checkningen precis efter att vi kommit hem EFTER! spelets slut.

     Vårt första uppdrag var att ta oss till Sorgenfri industriområde. Där stod vi nog i säkert 20 minuter och var bara allmänt lost; Vi hade ingen som helst aning om vad sms:et försökte säga oss. Slutligen skulle vi på ingenmansland; en i laget spela död och en annan döden; här liket Julia och döden själv, Annie.

     Till sist lyckades vi slå ihop våra kloka små huvuden och hittade rätt väg som ledde oss till Rosengård-området(rätt och rätt, vi cyklade fel x-antal gånger...) där vi tillslut slutförde vårt andra uppdrag; Vi skulle meditera på en fridfull plats. Vi tyckte denna var väldigt mysig och kyrkan i bakgrunden.

     Sista uppdraget förde oss till en spelbutik i Centrum, vid Triangeln, och efter att vi genomfört detta uppdrag kastade vi oss, med våra ömma bakar, upp på våra cyklar igen för att ta oss tillbaka till spelfest där den sista frågan/ uppdraget skulle finnas. I ren stress joggade vi med våra mjölksyrefulla ben till byggnaden från cykelstället. Till uppdraget i spelbutiken hörde att vi kom fram till att; The sims är verkligen hjärnförslösande, tänk att istället för att leva sitt eget liv sitta och möga vid datorn samt planera en annan "människas" liv.. dessutom i en mängd olika versioner som blandar in husdjur magi!? och andra skumma faktorer i livet.

     Väl vid spelfest träffade vi en man med mobilkamera. Han snappade upp oss och ville att vi skulle leta efter Josef Farres där inne som kunde hjälpa oss med vår nya filmindustri involverade fråga.

     Plötsligt började mannen vi träffat vid ankomsten filma oss och Josef och sedan tvingade han upp oss på en stor scen och ville att vi skulle diskutera våra äventyr och berätta för "publiken" som lyssnade..

     Väl i soffan på scenen tryckte den kepsförsedda mannen upp mikrofoner och kameror i våra någerlunda svettiga ansikten. Vi fick då alla, samtidigt, en blackout. Våra svar varierade nu mellan; ehh, vaah, öhm, och mm. Camilla och Julia satt av ren chock som paralyserade medan Annie engagerat och djupt diskuterade om pannkakor med alla som ville höra.


//

VIP (Vilse I Pannkakan)


Den gamla goda tiden

Nu sitter jag på Saras rum och håller på att skriva klart min novell. Sitter här för att vara sällskap till Sara när hon städar. Hon håller på att sortera gamla papper och hittade då en hel mapp med bilder av Orlando Bloom. Kommer ihåg när vi var helt "kära" i sagan om ringen. Sara samlade alla bilder på Legolas (Orlando Bloom) och jag på Frodo (Elijah Wood). Roligast var nog när jag skulle pussa min stora plansch på Elijah Wood och jag råkade ha läppglans på mig så planschen blev helt missfärgad. Mamma fick köpa en ny exakt likadan plansch till mig.

Sara var också rolig, denna lilla bild med tillhörande dikt hittade vi precis.
image24
image25
Hur kan man annat än älska henne alltså, haha.

image26
Tycker fortfarande att han är snygg. :P Senaste filmen jag såg med honom var Hooligans, kanske inte så snygg i den men hans kompis är och filmen är bra haha

Föresten är både jag och Sara ursäktade för vår besathet eftersom detta var för sex år sedan! Döm inte! Och Julia du ska vara glad att jag inte skriver ut din mail här hehe. I'm nice today!

Ha det bra// Annie


Ops

Förlåt mig för ty jag har syndat.... Jag har precis beställt en väska på nätet. Det bryter två av mina löften, att inte handla på internet och att inte köpa något förren denna månaden är slut. Fast räkningen ska ju inte va betalt förrän den sista april så det kanske inte räknas hehe.

Den är för underbar för att jag ska kunna låta bli att köpa den. Har kollat på den en miljon gånger. Wiih längtar tills den kommer :D :D

Ha en underbar vårkväll// Annie

Att fixa en underbar dag

Jag hade verkligen bestämt mig. Denna dagen skulle bli en underbar och helt perfekt dag, det visade sig dock vara svårare änn jag trodde...

Gick upp kvart i sex och var faktiskt ganska pigg, gick och duschade och åt frukost i lugn och ro. På radion sa de att det skulle va varmt och skönt ute, aah va bra då tar jag kjol idag. Big misstake, dom sa inte att det skulle komma stormvindar från alla håll. Har fått gå och hålla nere kjolen hela dagen. Men det skulle inte få förstöra min perfekta dag!

Hela förmiddagen var lite små trög, fattade inget på matten och på svenskan hade vi oförberett gramatikprov. Lena sa att det var på lågstadie-nivå men kommentaren till mitt resultat blev ändå "knappt godkänt". Var iallafall inte ensam, ungefär hela klassen fick samma resultat. Kasst alltså!

Lunchen var iallafall bra. Vi gick till Tammy's och åt thaimat. Sen stannade vi på konditori Katarina, vi har gått förbi där i snart två år men aldrig gått in där. Så idag bjöd jag Camilla och Stella på rabarbermuffins. Jag vet att jag ska spara mina pengar, men detta var ju faktiskt en investering... Om jag göder dem så blir det mer för mig att älska och det är ju aldrig fel!

Eftermiddagen var trög med Engelska(hatar) och Steg sju. Sen tog jag bussen till Svedala och kom på att jag inte hade några nycklar så jag fick sitta ute och vänta i 50 minuter. Segt! Under denna tiden hann jag gå igenom och radera allt onödigt i min mobil och skriva in födelsedagarna på alla jag känner. Hann även stryka under alla namn, som jag känner någon som heter, i min almanacka. Ja så roligt hade jag. Kunde inte någon ringt och underhållt mig!?!

Senare på kvällen var jag ute och övningskörde och då körde vi inom farmor i Staffanstorp och åt ostkaka. Ett bra slut på dagen iallafall. Farmor håller ju på att flytta så hon rensar ut allt nu. Fick med mig ett blommigt tyg (en klänning kanske?) och två baskrar. Nu behöver jag bara höst så jag kan använda dem också. Men det kan vi ju vänta lite med iallafall!

Nu får jag väll gå och lägga mig, ska till körskolan tidigt imorgon. Eller okej klockan 12. Ha det bra och sov gott// Annie

Bara fyra dagar till helg

Sitter här och dricker en jätte smoothie ur en mugg från ölfestivalen i sommras.. Aah Italien måste va europas underbaraste land, har vatt där 3 eller 4 gånger nu men tröttnar aldrig. Föresten kan jag ju säga att jag sitter inte här och skriver för att jag inte har något vettigt att göra. Tvärtemot har jag massor att göra, Har steg 7 imorgon och snart kemi prov, inlämning i svenska och jag suger på att gå i skolan. Kommer alltid på något bättre att göra när jag borde plugga, hur får andra sig själv att jobba? Hade nog behövt öva på det!

Har precis spelat strandtennis med Calle bara för att slippa plugga. Men det var jätte kul och jag behöver öva mig till sommaren, och jag menar allvarlig träning! Vi var verkligen kassa; men vi fick springa mycket iallafall så det var ju bra. haha

Nä nu måste jag plugga! Får inte skriva mer idag, nu ska jag skriva lite om estrar. Ha det bra och god natt // Annie

Namnsdagar

Denna veckas namnsdagar:
Måndag:Anneli, Annika
Tisdag: Allan, Glenn
Onsdag:Georg, Göran
Torsdag:Vega
Fredag:Markus
Lördag:Teresia, Terese
Söndag:Engelbrekt

Okej jag känner en del som har dessa namn... men hallå!! Är det någon som känner en Engelbrekt? Varför får Engelbrekt vara med i almanackan men inte Annie. Så himla orättvist!!

Firar ni namnsdagar alls? Jag vet någon som heter Anneli, Allan, Glenn, Göran, Markus och Terese. Men de andra är bara för ovanliga. Okej kanske inte Georg och Annika. För de som firar sina namnsdagar ordentligt, firar de då för alla mellannamn också? Isåfall är det ju bra för dem att ha många namn. Bara ett av mina namn finns med, alltså Terese, de andra två finns inte alls (Annie och Tone). Orättvist alltså!

Så vad har vi då kommit fram till med detta inlägget? Jo glöm inte säga grattis på namnsdagen till mig på lördag :D

Ha det bra// Annie


Måndag

Då va det måndag igen... Helgen försvann jätte snabbt som vanligt, dock hann jag med ganska mycket på söndagen. Hann städa nästan klart, pluggade till excel-provet och det har jag redan haft. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag hann ju också jobba lite så nu är jag helt skuldfri, känns skönt! Men dammsugaren på kontoret alltså... Ååh den är hemsk, varje gång man rör den får man en stöt, vilket gör det väldigt svårt att dammsuga. Jag trodde dammsugaren stötte på mig men tydligen måste det vara tvärtom för när jag tog den andra dammsugaren så gjorde den precis samma sak. Jävla dammsugare.

Idag har jag ju hunnit ha prov på excel och har skrivit kontaktannonser på svenskan. Så är du lång, snygg och rolig så kan du kontakta mig.

I helgen bestämde jag mig för, eller jag lovade mig själv, att jag inte ska köpa något onödigt denna månaden. Men vad är igentligen onödigt? Har hittat en jätte snygg väst som jag vill ha och det är ju inte onödigt, kläder behöver man alltid. Vill dessutom köpa en ny mascara och något att dricka till Valborg är ju mer än nödvändigt. Bara en och en halv vecka kvar till lite ledighet, alltså bara en och en halv vecka till halkan också. Det går snabbt får jag hoppas.

Ha det bra// Annie

en helt vanlig söndag

Nu har jag precis gått upp, hade jätte trevligt igår. Var hemma hos Jonte och grillade, jag var ju tvungen att kolla läget så man vet hur det ser ut där man ska fira valborg. Det blir ett väääldigt stort bål kan ja ju säga. Ååh det kommer bli jätte kul. Det blir väl runt 50 pers eller mer eftersom man får ta med så många vänner man vill, så det kommer bli trångt mellan tälten haha

På lördag är det förfest inför valbort och på onsdag smäller det. Julia bara så att du vet så åker vi dit tidigare och hjälper till att fixa och spelar kubb haha Måste planera vad vi ska äta också... Vad brukar man äta till valborg? Förutom korv förståss. Vi ska ladda vid Q8 vid sextiden också för då ska Rasmus göra en jackass och åka på huven genom biltvätten, haha det blir en kul syn!!

Idag ska jag plugga, städa, jobba och kolla på pretty woman. En underbart rolig dagalltså; not! Hoppas ni får en bra dag... // Annie

Torsdag

Idag hade jag en riktigt dålig start på dagen. När jag steg upp hade jag flimmer för ögonen, tänkte att det försvinner väll när jag äter något, och jo det försvann med ersattes med en hemsk huvudvärk. Nu kan jag inte röra mitt huvud utan att jag vill falla död ner på golvet. Därför har jag stannat hemma och ska inte ta bussen förren klockan ett. Har bara missat en matte lektion och lunchen men det gör inget för jag har gjort matten här hemma istället, det ända dåliga är väl att jag missar lunchen. Det är ju subway dag idag :( Men men inte mycket att göra åt det! Ska in sen och ha handledning i en halvtimme sen slutar jag helt. Hade skippat det också om det inte vore för att jag ska till körskolan sen, får hoppas att det går bra...

För ett tag sedan skrev Magnus Betner om den sidan på internet där man kan få tips om hur man tar självmord på bästa sätt. När jag läste det skrattade jag och tyckte att det nog var det knäppaste jag hört. Nu är det inte lika knäppt längre, bara hemskt. En vän till min pappa kom precis hem från Thailand... När han kom hem så hade hans son hängt sig i deras hus. Han var ungefär lika gammal som jag och det är så hemskt att jag kan inte tro att det är sant. Man vet verkligen inte vad man ska säga, göra och hur man ska reagera. Så jävla hemskt! Han skrev i ett brev att det inte var föräldrarnas fel och att han hade mått dåligt länge. Men hans pappa är alkolist och hans mamma anorektiker och piller missbrukare. Vilken uppväxt han måste ha haft, jag vet verkligen inte vad man ska säga mer än att det är fruktansvärt jävla hemskt!

Ganska nedlåten stämmning här hemma kan man ju säga. // Annie

Så jävla dåligt

Ååh jag mår så jävla dåligt. Tycker jätte synd om mig själv :( Ligger i min säng under en filt med värmekudde, ett blockchoklad, en påse salta apor och en mys film. Ja jag är fast för romantiska snyft filmer. Kollar på The Holiday nu, den är faktiskt väldigt bra. Jätte fint gjord, romantisk, underbar och julig haha. De firar nämligen jul i den!

Squashen och pingisen var jätte kul :D vill absolut spela squash igen. Vill spela tennis också, har aldrig gjort det. Någon som kan och vill lära mig? Nä nu måste jag återgå till att tycka synd om mig själv.

Hoppas ni har det bättre än jag // Annie

Squash

Hej nu är jag i skolan och ska snart ta bussen till Kroksbäck för att spela squash. Dum som jag är så glömde jag såklart mina skor! Idrottsskorna alltså.. Får tvätta de vanliga skorna eller spela i strumpor. Det ska bli mycket spännande; jag har inte spelat squash innan. Har ni? Så skönt att bara ha en timmes idrott och sen hem igen. En lagom lång dag alltså!

Ha det bra// Annie

Prinsen och jag...

Jag såg precis filmen "Prinsen och jag", kan låta som en fjortisfilm men det är det verkligen inte! Jag rekomenderar den verkligen till alla (ja killar med, låt er inte luras av den fjantiga utsidan och den hemska musiken vid eftertexten) Den är romantisk och får en att skutta fram i minst en halv timme efter man sett den, eller det kanske bara är jag?

Ha det bra// Annie

På bussen

Måste skriva vad jag råkade höra på bussen imorse...Busschauffören och en femtonårig tjej pratade om den 10 åriga flickan som försvann

Tjej: Jag tror jag ska gå till kyrkan och tända ett ljus för henne idag
Busschauffören: Ja något borde man göra. Dom borde straffas.
Tjej: Jag tror redan han fått sitt straff genom att han mår dåligt av det nu...
Busschauffören: Jag tror inte han mår dåligt, han har säkert mördat många innan. Man borde mala dem i en köttkvarn!

Ja intressant diskussion...

Ha det bra, jag måste fortsätta med min labbrapport nu... Det går inte så bra längre! // Annie

Lördag igen

Det är lördag igen. Redan... denna veckan har gått jättesnabbt, som tur är!

I torsdags var det sista dagen på teorilektionerna. Precis som de andra dagarna så behövde jag ju äta något innan. Det blev pannkakor, apelsinjuice och center.
image15
Jag satt på en parkbänk vid nobeltorget och solen sken och det var jätte mysigt. Ända tills det kom en tant och började mata fåglarna. Det kom en massa duvor och fiskmåsar som började flyga runt omkring mig så då fick jag fly i panik... Men innan det var det mysigt.
image18
Solen sken och livet var toppen.

I fredags var jag först i skolan och hade engelskprov och kemilektion, sen var det äntligen helg. Vi gick och åt på Graffitti Café. Jag åt deras club sallad, om ni ska dit och äta så testa den för den var jätte god ( sallad med kyckling och bacon). Sen gick jag och Julia till Folk och rock och köpte skivor, jag köpte Maia Hirasawas skiva och den är super bra :D

Halv sprang sedan tillbaka till skolan för att träffa Stella och vi tog bussen till Heleneholms friskis och svettis för att sola, solade bara 9 minuter denna gången bara för att vara säker på att inte bränna mig denna gången haha När vi solat klart gick vi till Mobilia och kollade resor på deras resehjälp. Vi hittade en resa till Sunny Beach den 22 juli, vet inte hur det blir eftersom min ekonomi vatt allt annat än bra nu ett tag men jag ska ju jobba i sommar så det borde inte vara någon fara..

Vi bokade inget utan bestämde oss för att tänka på det över helgen, så jag tog bussen till svedala och Stella tog bussen hem. När jag kom till svedala så gick jag hem till mormor för att vänta på Julia.

När Julia kom till svedala (efter panik och en borttappad plånbok) så gick vi till Ica och köpte onyttig men god mat. Sen tog vi bussen hem till mig (Julia skulle sova över eftersom jag var ensam hemma och är mörkrädd :P ).

Vi började laga mat direkt...
image19
Det blev Canelloni till middag, vi spelade också in en liten film på hur man rullar en Canelloni så ´vi får se ifall den funkar

Nu kan ni laga Canelloni hemma, det är mums!



image20
Vi lagade också morotskaka
image21
Det såg ju väldigt gott ut...

Vi dukade fint, middag för två, det var mycket romantiskt :)
image22
Haha älskar Julias min..

Sen som att vi inte hade ätit tillräckligt så blev det morotskaka och frukt till efterrätt. Livet handlar om mat, det är så det ska va!
image23
Morotskakan blev jätte god och kvällen var jätte rolig hela tiden. Full av konstiga ljud, Julias pratande mage, jag som ramlade av stolen, en läskig film, en rolig film och ´massa mat. Den sista filmen vi såg var She's the man, jag sov igenom hela och Julia skrattade sig igenom hela haha.

Nu blev det väldigt många bilder men det tycker jag är kul haha

Idag tog Julia bussen hem och jag tog bussen till svedala, gick hem till mormor och åt middag och mer morotskaka, har suttit och skrivit på min labbrapport nu och det går faktiskt jätte bra. Ska snart gå och duscha sen sticka snabbt till Ica och sen är det fest. En mysdag.

Hoppas ni haft en bra helg hittills. // Annie

Vad bra att du skriver igen...

Det var vad Julia skrev till mig, Vad bra att du skriver igen alltså.. Du är för söt Julia, speciellt att du skriver det nu när jag knappt skrivit något på några dagar. Innan hette jag "Annie- numera aktiv bloggare" på msn, nu borde jag heta "Annie- numera upptagen människa". Jag hinner knappt göra något på min fritid, rättare sagt jag har knappt någon fritid. Jag skriver nu och nu borde jag igentligen sova, ska ju upp kvart i sex imorgon igen.

Ja det som tagit upp min tid är ju det här körkortet, jag har gått på teorilektioner varje kväll denna veckan, och sen har jag övningskört resten av tiden. Har kanske ätit lite också, i måndags blev det en korv på vägen till bussen, i tisdags en falafellrulle i en busskur vid nobelltorget och idag.. idag blev det finare mat. Idag hade jag nämligen utvecklingssamtal (ja man har det fortfarande) och föräldrarna behöver ju inte följa med eftersom jag är myndig men jag sa till mamma att hon kunde följa med om hon ville. Ja klockan kvart över tre stod både mamma och pappa och väntade på mig. De tar det verkligen seriöst, och då varade bara samtalet i ungefär 20 minuter och det mesta av den tiden pratade vi inte om skolan. Efter samtalet övningskörde jag ner till hamnen och där gick vi på fiskrökeriet. Mmm... rökt makrill till lunch alltså, både nyttigare och godare än de andra två dagarna. Och jag fick äta i lugn och ro också haha

Sen övningskörde jag fram till teorin började vid 18.15 och sen höll det på till klockan 19.45. Då väntade pappa utanför och det var bara till att köra lite till. Mycket körande alltså och när jag kom hem så började top modell. Och nu är jag här, jag har inte hunnit med något annat idag. Väldigt typiskt eftersom jag har en labbrapport på engelska som jag hade behövt skriva som ska lämnas in på måndag. Någon som är bra på engelska och vill hjälpa mig?

Glömde ju att säga att jag dock hade en underbar sovmorgon idag. Vaknade klockan åtta och var jätte pigg så jag gick upp och fixade en jätte god frukost. Äggröra, en paprika (ja jag äter en hel paprika själv), en avocado, rostat bröd, apelsinjuice och två omega-3 tabletter haha. Sen åkte jag hem till mormor och åt jätte goda mackor med rostbiff, remouladesås och torkad lök, mums. Och varm choklad tilld et också såklart, varför vara nyttig liksom. Har dock gått ner 1,5 kilo på något konstigt sätt. Det måste vara stressandet som förbränner åt mig för jag har inte tränat en enda gång denna veckan. Igentligen skulle jag till gymmet med Stella på fredag men vi bestämde oss för att skippa tränandet och bara sola istället haha.

Och detta är inte bara för att vi är lata utan vi har inte tid att träna, sad but true. Vi slutar vid tolv sen ska vi äta, sen tillbaka till skolan och plugga lite till, sen till resebyrån på mobilia och sen sola. Låter som en bra dag. Sen är jag ensam hemma hela helgen så på kvällen ska jag lägga mig i soffan med en stor skål nacho chips och bara slöa hela kvällen haha. Av någon konstig anledning har jag vatt sugen på nacho chips i flera dagar nu, måste va från salsan förra veckan haha. Ja det att vi ska till mobilia och kolla resor... Vu har bestämt oss för att vi inte vill vara hemma hela sommaren så vi planerar att åkka till Sunny Beach, Bulgarien. Det är sol, fest, god mat och billig shopping. Sunny Beach here I come.. Säg till ifall ni vill följa med, då kan ni ju boka en biljett eller så kan ni åka i min resväska. Jag lovar jag ska ta den största jag kan hitta!

Men innan vi åker ska det hinna bli sommar och lov (alltså sommarlov), bara 9 veckor kvar. Jag försöker inbilla mig själv att det är sommar. Jag har använt vårjacka några dar nu och varje kväll när jag cyklar hem lovar jag mig själv att ta vinterjackan imorgon. Men på morgonen är det så soligt och sommrigt att jag måste ta en vårjacka. Jag har börjat använda vårskor också. Kallt? Ja men man vänjer sig väll haha. Jag har dock blivit av med två par skor, har letat över allt men jag kan inte hitta dem. På tal om hitta, kommer ni ihåg att jag hade blivit av med min klocka för ungefär ett halv år sedan? Den har kommit tillbaka :D Mamma hittade den i husbilen, ops det var visst längesedan man åkte i den sist.

Nä usch nu blev detta inlägget jätte långt, tror inte någon faktiskt läst ända hit.... Men jag måste ju kompensera för de andra dagarna haha

Ha det så bra // Annie

Körningen tar upp all min vakna tid

Ja det stämmer faktiskt! Igår väntade jag i malmö i två och en halv timme bara för att ha en teorilektion. Som tur är har jag Julia som väntade med mig den första timmen. Så jag hann ju plugga lite iallafall. Sen tog jag en låååång runda på åhlens och middagen blev en hotdog hos pölsemannen. Pölsemannen är min sanna vän :)

Teorilektionen började kvart över sex och höll på ända till kvart i åtta. Sen skulle bussen hem inte gå förrän tjugo i nio. Ringde hem och som tur är åkte mamma och pappa in och hämtade mig så jag slapp sitta på södervärn i en timme. Det enda kravet var ju att jag skulle köra hem. Det var väldigt kul för mamma, hon åkte med mig första gången jag körde och sen har hon inte åkt med förren igår då. Hoppas verkligen hon märkte någon skillnad.

Eftersom det var jag som körde så var det ju jag som bestämde!! Alltså blev det att vi stannade på preem och köpte två filmer på vägen hem. pappa fick välja en och jag en. Så jag tror att jag ska se på Djävulen bär Prada när jag kommer hem (ja, jag vet att jag redan sett den på bio två gånger).

Så det var gårdagen det, nu är det en ny dag och bara fyra dagar till helgen. Det är faktiskt inte så mycket för imorgon börjar jag inte förren klockan ett och på fredag slutar jag halv tolv. :D

Idag gav jag mig själv en liten sovmorgon. Fick sova 45 minuter extra och kom sju minuter sent. Man kan behöva lite sovmorgon då och då. Men kom ihåg man ska inte skolka!! När jag skulle gå till bussen såg jag att det regnade, typiskt också jag hade tänkt inväga skinnjackan för iår. Det blev dock inget med det utan jag fick ta regnjackan. Jag hade ju regnjackan på mig i lördags men det var bara att borsta av den lite så blev den nästan som ny haha. Tur att Marcus aldrig puttade mig i leran även om det var bra nära! Inte snällt!

Nä nu får jag väll plugga lite. Har en kemilabbrapport på engelska som ska lämnas in på måndag. Usch! Slutar klockan tre idag och sen ska jag köra tio i fyra och sen är det teori lektion kvart över sex till kvart i åtta så jag vet inte riktigt när jag ska skriva denna rapport. Dessutom är det urtråkigt att vänta så länge varje dag. Kan inte någon komma hit och underhålla mig i två timmar?

Ha det bra // Annie

Måndag morgon

Då var det alltså en ny vecka igen. Men snart är det ju helg iallafall haha

Nu sitter jag på Mazetti och ska ha datorkunskap. En ganska lugn början på dagen alltså. Fast imorse var det ganska stressigt... när klockan ringde vid tio i sex så var jag INTE pigg!! Fick asa mig ur sängen men det gick.

Ikväll är det teorilektion som gäller, körkortet är nära. Hoppas jag!

Ha det bra// Annie

Söndag, alltså snart måndag igen

Shit vad veckan gått snabbt... Nu är det redan söndag, hela veckan är över och helgen med. En hel vecka innan nästa helg alltså.

Men helgen har vatt rolig iallafall. Igår va det tävlig hela dagen och jag var sekreterare som vanligt ( betyder att ta sköter resultatet och grattiskramandet). Det är synd att det var så dåligt väder bara, regn och grått. Kollar man ut nu så är det ju solsken och de känns verkligen som vår. Speciellt när man sitter i uterummet (som jag gör nu) för här är det varmt också. Iallafall igår då... Det var som tävligarna brukar vara, lite mer förvirrat än vanligt kanske men först skyllde jag på att det var morgon och sedan på att det var första tävlingan så det gjorde inget haha.
image8
Calle åkte med pappa för första gången. Han såg lite rädd ut i början, men enligt honom var det bara som det såg ut.
image9
Det gick bra för Göran och Marcus, de kom trea. Men det gick kanske inte så bra just här...(dom ligger på sidan om du inte ser det haha)

På kvällen var det meningen att jag och Sara först skulle hem och grilla hos Andreas och sen skulle vi träffaPatrik i Malmö eller skulle vi till Jägers i Eslöv/Höör( var det nu ligger), det blev inget Jägers för det gick ingen buss dit på helgen ( och jag tycker att jag bor ocentralt) så det var ju lite tyoiskt, känns som allt blir mycket bättre när jag får mitt efterlängtade körkort. Undrar var jag ska köra först hmm..

Vi hade iallafall bestämt oss för att äta hemma innan vi åkte någonstans, så vi åt hemma sen stack vi hem till Sandra för det hade blivit ändrat, vi missade dock grillningen men det regnade ju ändå så det gjorde inte mig något :P Får grilla ordentligt till Valborg istället! Hemma hos Sandra spelade vi spel och satt och snacka. Och alla spel gjorde attvi aldrig kom iväg till Malmö utan vi fastnade där vi va haha

Vi spelade spelet "Med andra ord", det är nog det roligaste spelet som finns. Så mycket som jag skrattade igår så behöver jag inte träna mina magmuskler på flera månader. För er som inte vet hur spelet går till så kan jag berätta det. Man är i lag och så tar man fram en liten bricka där det står ett ord, den lagmedlemen ska sedan försöka förklara det ordet men andra ord och laget ska gissa.
Citat:

Sara: Sallad baklänges. Det fins en sorts sallad som heter hmhm sallad.
Robert: Ööh... Kål?

Kristian: Äter ost och går i kloster.
Rätt svar: Nunna

Robert: Det rör sig inte och det är vått
Rätt svar: Stilla havet

Det var kul när vi spelade "Medelsvensson" också.

Andreas läser frågan: I detta land ligger kejsarkanalen. Alternativen är.. 1 Kina 2 Brasilien 3 Japan
Annie (jag) : Jag tror det är Kina
Robert: Det tror jag med. Ja.. Vårt svar är Brasilien.

Så klockrena allihop hahahahhaa skrattar fortfarande

Vi spelade också kropp mot kropp, vi skulle s hur många vi klarade. Vi klarde som mest 27 lappar.
Tre bilder från när vi spelade kropp mot kropp:
image10
Sara, Sandra och Andreas.
image11
Andreas på alla fyra, Kristian med handen på höften, Sara med ett knä mot skinkan och Sandra med handen på magen. Haha
image12
En jätte rolig kväll. När jag kom hem till mormor vid halv tre tiden så var jag så trött att jag somnade meddetsamma. Det är jobbigt att stiga upp halv sju på morgonen och sedan lägga sig sent. Men hej man kan ju alltid vila upp sig på vardagarna.

Kvällen innan sa mormor till mig: Ja du kan ta vad du vill till frukost, du kan göra äggröra och bacon, det finns mjölk så du kan göra varm choklad, jag har köpt juice, det finns rostbröd, både ljust och mörkt, kräftost, fil och mussli, det finns tomater, gurka och paprika ifall du vill ha grönsaker till.
(Sara kommer in i rummet)
Mormor: Ja du orkar väll inte fixa så mycket till frukost men det finns kaffe och rostbröd.

Haha mormor är rolig. Hon känner oss verkligen väl, jag tycker om att laga mat och är ganska så morgonpigg, Sara däremot är INTE morgonpigg och hon tycker INTE om att laga mat. Men vi hjälptes ändå åt att fixa frukost och så här fint blev det:
image13
Äggröra med bacon, rostad bröd med kräftost, varm choklad och apelsin juice. Det kallar jag en helg frukost!!

Det var allt som hänt fram till nu, Ha det bra// Annie

Fredag.. vilket betyder att det är helg

När jag skriver detta inlägget har jag lika många kommentarer som inlägg, vilket betyder att fler kommentarer hade vatt välkomna, man känner sig ju alldeles skitzofren av att sitta och skriva till sig själv. Jaja strunt samma.

Nu är detäntligen fredag, har längtat efter helgen sedan söndagskväll. Jag bruka börja redan på måndagen med "ååh snart är det helg iallafall", och det är ju sant för en vecka går så snabbt att jag knappt hinner göra något. Vad för vettigt har jag gjort denna veckan? Hm.. dansat salsa, solat solarium, shoppatx2, övningskört alla dagar hittills...hmm ja det var väll allt, inte så mycket alltså. Får väll komma på nya saker till nästa vecka, men vi börjar med helgen.

Ikväll ska jag väll bara va hemma, får kolla på Carina Berg flyttar in, talang eller något annat. Håller på att städa nu men som ni märker så går det inte så bra.. Det är för mycket saker helt enkelt, jag kan tex inte stänga min ena garderobsdörr vilket är oerhört störande. Och nä; det finns inget jag kan kasta ut, har ju utökat samlingen idag också med två tröjor och en kjol. Var ska jag göra av dem? Snart får jag hyra in mig på en hörna hos Ronja för hon har gott om plats i sin garderob. Undrar vad hyran kan gå på, det kan ju inte va mer än 1 kvadratmeter iallafall. Köpte nya solglasögon idag också, men nu vet jag inte riktigt om jag gillar dem, tror jag håller fast vid förra årets favoriter.

Imorgon blir det först tävling hela dagen och jag ska ju givetvis vara sekreterare som vanligt. Mutor är välkomna!!! Ska bli kul att tävlingar igen, tror dock att jag skippar Danmark nästa helg, kan ju va skönt att va ensam hemma en helg. Någon som vill komma på bastukväll?
Får se hur det blir imorgonkväll, är bjuden hem till Andreas för att grilla imorgon och sen ville Patrik att vi (jag och Sara) skulle följa med ut senare på kvällen så vi kanske ses någon stans i Malmö. Vad gör ni själv i helgen? Grillla känns väldigt lockande, sommarkäslor absolut. Någon som vill följa med till stranden? Lika bra att passa på när man ändå är i stämmning. Hade det inte vatt sjukt kul att åka till stranden och ta det första doppet nu (vissa har ju redan gjort det, galning varning på det du).

Söndag blir det jobba och plugga, låter som en underbart kul dag ju, not!

Trevlig fredaskväll // Annie


Torsdag

Hejsan

Aaoh säger jag bara, träningsvärken från igår är sååå hemsk. Jag trodde inte man fick så mycket träningsvärk av salsa men jag skakade visst rumpa lite mer än jag trodde. Och solningen efter känns också, det svider i skinnet om man säger så!

Det är så skönt, idag har jag bara haft två riktiga lektioner och för en gång skull har jag faktiskt fått riktigt mycket gjort på eget arbete tiden. Efter skolan var det körskola som gällde, idag skulle pappa åka med så han kunde se hur det skulle gå till. Det är ju lite jobbigt när pappa säger en sak och körskoleläraren en annan. Men nu ska det förhoppningsvis bli mer ordning på det. Och nu är min halka bokad, den 29 april ska jag halka runt och sen är det väll bara att fixa teori och uppkörning så snabbt som möjligt så enligt mina beräkningar borde jag få körkortet i maj, hoppas nu det blir så också.

Ja nu ska jag, hmm.. komma på något att göra. Ha det bra// Annie


Shoppa, Salsa, Solarium och Sol

Aah idag har vatt en riktigt bra dag. Det började med att jag vaknade och faktiskt var riktigt utvilad; det är inte ofta det händer. Jag hade över två timmar på mig att göra mig i ordning men det hjälpte visst inte för jag fick springa sista biten till bussen. Men jag hann med den iallafall :) Jag tog bussen hem till min mormor coh fikade sen tog jag bussen vidare till Malmö för att dansa salsa.

Salsan var kul men inte riktigt som jag trodde... Jag trodde salsa var en typ av pardans men tydligen fanns det många sorter och denna salsan var en blandning mellan salsa och jazzdans. Jaja rullat på höfterna har jag iallafall gjort. Jag borde ju få lite träningsvärk iallafall!

Efter salsan solade jag soarium för att få lite färg nu när det är sommar ( Ja 10 grader är sommar bara man vill), har börjat använda vårjacka nu och jag hoppas det inte blir kallare för det kommer va väldigt svårt att börja med vinterjacka igen. Innan salsan var jag och kollade i lite affärer och nu är jag fattig men har fått en större garderob :D Igentligen är det inget bra, jag ska ju vara sparsam!!

Senare på kvällen övningskörde jag och det gick faktiskt riktigt bra idag, tycker jag iallafall, jag körde inte på något eller någon och då är detalltså bra.

Nu ska jag sova, det är ju en lång dag imorgon också sov gott// Annie


Sova med blött hår= dålig idé!!

image7

Tog en bild i måndags på hur mitt hår blir om jag lägger mig med blötthår på kvällen och sen inte hinner platta det på morgonen, ingen bra idé alltså! Kan ni påminna mig om att jag ska gå upp tidigare? Tur att man inte börjar förrän klockan halv två imorgon, slutar sen halv tre. Avundsjuka? Jag hoppas det, det brukar nämligen inte vara jag som någonsin går korta dagar.

Kramar Annie


Fortsättning på tisdagen

Ja jag vet inte om det blev att jag gjorde något så himla vettigt.. satt vid datorn och kollade upp lite olika gaser och vad man kunde ha dem till. Vääääldigt intressant. Visste ni till exempel att man blåser in koldioxid i magen om man sk!a göra en titthålsoperation? Det visste inte jag innan idag. Men nu vet jag!

Förutom en tråkig början har väll dagen varit helt okej. Blev ni lurade idag? Inte jag :( Man vill ju bli lurad den 1 april. Hela klassen lurade iallafall vår ena lärare och det var jätte kul haha. Vi skrev på tavlan att vi hellre ville ha lektionen på nian (nionde våningen) och att vi väntade på henne där. Samtidigt gömde vi oss i klassrummet bredvid och kunde tjuvkolla på henne när hon gick in i klassrummet och la upp sina saker innan hon upptäckte vad det stod på tavlan, då var det bara att packa ihop sakerna igen och gå upp till nian igen. Men där va vi ju inte. Det roliga va att vi gick och satte oss i klassrummet när hon gått och när hon kom tillbaka sa vi att vi hade suttit där hela tiden och att hon måste ha gått fel. Hon trodde nästan på oss tillslut. Ni skulle sett hennes min, helt förvirrad haha

Efter det blev det lunch på Tammys och sen lektioner hela eftermiddagen. Sedan begav jag mig till körskolan för att köra motorväg och i rundeller, det gick väll sådär. Så himla typiskt! Igår gick det ju jätte bra, skyller på att jag var "ur form". Jaja, jag tog mig runt Malmö iallafall och nu är jag hemma och sitter här (i sängen med datorn i knät, mysigaste platsen).

Sitter och funderar på hur man ska göra för att kunna gå ut på fredagen och ändå vara i Hardeberga klockan åtta på lördagmorgon. Hm.. kan bli svårt.

Nu ska jag snart gå och kolla på So you think you can dance. Ett av de bästa programmen om man vill sova framför tv:n. Fast jag kanske borde kolla så jag kan ladda inför imorgon, ska nämligen till Forum och dansa Salsa imorgon. Ska bli spännande, jag har aldrig dansat salsa innan (inte på riktigt iallafall, jag vet inte om det räknas om man dansar salsa på en efterfest vid halv sex på morgonen?!?)

Hörs snart, ha det bra// Annie

Tisdag

Hejsan '
 
Ja kursen gick faktiskt bra i söndags, vi la lite banor, kollade alla andras banor och grillade korv. Trodde seriöst att jag skull få träningsvärk igår, men nä det fick jag inte. Jag fick springa upp och ner för alla kullar och hämta pinnar, skyltar, järnspett, skruvar, skruvdragare och springa allmänt hela tiden. Men det var kul, också slapp man ju träna den dagen :) Men det bästa var väll ändå att vara grindvakt, att sitta i en varm bil och vakta en grind istället för att vara ute i blåsten.

När alla banorna var klara och vi ätit upp all korv åkte vi hem till farmor och fikade. Åt en mazarin och tränade bort den på hennes träningsmaskin igen (jag vill också ha en crosstrainer), sen höll jag på att somna i hennes soffa så då var det verkligen dags att åka hem!!

Tänkta lägga mig tidigt men det misslyckades så jag la mig kvart i tolv och sen upp kvart i sex igen. Just då kändes det väldigt segt med sommartid. Måndagen började med att jag var tidigare i skolan bara för att få en av de bra kemi böckerna. Men jag kommer tidigare till skolan änn böckerna gjorde så det var helt i onödan så det vara bara att bege sig till Mazetti för lite datakunskap. Fick lära mig att skriva en tabell i excel (kunde jag faktiskt innan också) och sen va det kemi, matte, sv och eget arbete resten av dagen. Ingen intressant alltså förutom svenskan.

Tog bussen hem, äta middag och sen ut och övningsköra i två och en halv timme. Vill ha körkortet snabbt nu, känns som att man behöver det varje dag, inte minst när man väntar på bussen haha

Ja en okej måndag, det mest spännande var att vi testade en ny restaurang idag. Den vegetariska restaurangen Govinda, helt okej men det var så många olika sorters mat att man inte visste vad som skulle vara till vad.. Spännande var också att jag klarade att gå i höga skor en hel dag, så om ni såg någon tjej igår som var ungefär 1,80m så var det nog jag. Resultatet av dagen blev snygga benmuskler men plåster på fötterna idag.

Nä nu är det nog bäst att jag gör något vettigt, ha det bra kramar Annie


RSS 2.0