Lördagen

Idag har jag gått på kurs och försökt få en teknisk license... om det gick bra? Njaa.. det får vi se imorgon när jag ska besiktiga en bil. Oh my god jag vet ju knappt vilket som är ramen och karossen, kommer detta sluta bra? Nej knappast!!

Alltså så här gick kursen till:
Förmiddag, lyssna på regler, klasser och allmäna diskussioner om saker som jag inte förstår mig på, alltså bilar. Höjdpunkter:
1. De små rasterna då man fick en chans att prata om intressanta saker
2. Lunchen
3. När Sara och Carl kom för att hämta några nyklar. (vilket också innebar en paus)

Eftermiddagen spenderades i en verkstad där vi försökte göra en besiktning på tre bilar. Detta gick inte bra alls och alltså var det tråkigt.
Höjdpunkter:
1. De små rasterna (som iochförsig inte fanns men som jag och Marcus hittade på själv)
2. Två sms från Camilla ,som fastän de handlade om att jag ska va i skolan tidigare på måndag för att möta henne innan datakunskapen, var trevliga små avbrott!

På kvällen blev det pizza och många Youtube klipp med Johan Glans (min och Julias eviga favorit vad som än händer), Filippa Bark( centralskolan klippen från svt är för roliga haha), Magnus Betner( skönt elak humor behövs ibland) och Björn Gustafsson (behövs det änns en förklaring? När han flyger i en vajer i melodiefestivalen skrattar man högt för sig själv).

Nu har jag precis ställt om klockan till sommartid, sitter vid datorn och lyssnar på Hot Hot Heats låt Let me in och laddar allmänt för att bygga banor i ett kallt grustag (eller vart jag nu ska) imorgon. Skönt med lite frisk luft ju, ska faktiskt bli kul att tävlingssäsongen börjar igen.

Men nu borde jag gå och lägga mig!! Sov så gott allihop hörs snart igen (om jag skärper till mig med skrivandet vill säga) Kramar Annie

En månad senare...

Okej nu måste jag erkänna att det var kanske lite väl längesedan jag skrev...

Nu borde jag kanske skriva om allt som hänt sedan förra gången jag skrev, men hur ska jag kunna komma ihåg det?? Så jag skriver om idag istället!

Ja dagen började då med prov på romantiken, det gick väll okej. Efter provet känner man ju alltid att man borde ha pluggat mer, men det är ju lite sent påtänkt då! Efter provet skulle vi gå och äta, när vi skulle gå och hämta våra matkort i skåpen sa frågade Julia om vi hade nått rabattkort vi kunde använda... "Ja jag vet inte tänk om jag glömt min plånbok..." svarade jag då, och vad tror ni jag hade gjort?? Såklart hade jag glömt hela plånboken hemma. Det har jag aldrig gjort innan. Som tur är så är Julia världens snällaste och delade en baguett med mig så jag inte behövde svälta ihjäl.

Eftermiddagen var inte mycket roligare än förmiddagen, två fysiklektioner på rad. Såå segt eftersom jag har haft hemsk huvudvärk hela dagen. Men snart är det påsklov så man får inte klaga...

När jag kom hem fortsatte jag att kolla på Sex and the City (kör ett litet maraton), att börja kolla var verkligen döden för mitt pluggande... Jag kollar fortfarande haha. Var inne på cdon.com innan idag och såg att de hade rea på Sex and the city shoeboxen.. vill ha, vill ha men 600kr, har man verkligen råd att lägga pengarna på det? Önskar att jag hade. Någon som vill köpa den till mig?

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Sex and the City, plugga fysik och lära mig köra bil i teorin.

Ha det så bra kramar Annie

RSS 2.0