En mysig kväll

Igår had vi en riktig myskväll. Vi fyllde bubbelbadet, tände ljus och öppnade en flaska mousserande vin. Det kallar jag lyx! Jättemysigt!


Vi laddade inför nyårsafton!

Efter badet så startade vi en film som jag hade köpt tidigare på dagen. Dumpad heter den. Den va faktiskt väldigt rolig, ett bra köp av mig alltså :D Dock va det inte lika bra att vi inte gick och la oss förrän tjugo i fyra. Och idag sov vi till kvart i tolv. Usch, dygnet är helt felt för mig nu. Måste försöka rätta till det.

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Ha det så bra, kramar Annie

Maaat

Igår var en galen dag! Vi gick upp och åt frukost vid elva, kl 12.30 befann vi oss hos Mattias mamma och drack kaffe och åt kanelbullar. Sen körde vi direkt till mormor efter det. Där fick vi först kaffe, klenor, kanelbullar, mandelmusslor och pepparkakor. När vi fikat klart vid matbordet så satte vi oss i sofforna och drack glögg och åt pepparkakor och Aladinask. När vi fikat klart i sofforna så satte vi oss vid matbordet igen och åt julbord. Till efterrätt fick vi Ris ala malta med körsbärssås. Mycket mat alltså! Sedan frågade mormor "är det någon som vill ha kaffe efter maten?". Onej, jag orkar inte mer. Det blev inget kaffe för mig! Jag har nog aldrig varit så proppmätt som igårkväll när vi kom hem. Men jag lyckades somna tillslut.

Idag vaknade vi kvart i elva av att Ronja knackade på dörren och frågade om vi inte skulle köra snart. Ja just det vi skulle ju köra Ronja till Freddie. Hon skulle ju vara där kl 11. Hon kom inte dit förrän tjugo över men det var iallafall inte vårt fel för det var hon som inte var färdig. Men nu är hon lämnad iallafall och vi har ff i Holmeja. Familjefritt alltså...

Typiskt bara att Mattias precis körde till Malmö för att jobba. Alltså är här ett annat sorts ff nu; folkfritt. Inte lika kul. Jaja nu ska jag kolla lite på tv och försöka komma på något att göra.
Ha det så bra, kramar Annie

Tentan är över

Så nu lever jag igen. Vi får väl se, det kanske blir ett ordentligt inlägg lite senare. Det skulle va det första på ett tag...

En liten uppdatering..

Den senaste veckan har endast ägnats åt pluggande.


Tur att man har raster så att man har lite tid för fika också!
Linda gillar muffins



Jag har bl.a. hållt på med det här..
Byggt en modernistisk fågelholk i kapaskiva alltså!


Vi har inlämning av allt vi gjort i kursen "skiss och gestaltning" under denna läsperioden. Det är därför jag är uppe så sent. Har kompleterat några uppgifter så att nu ska väl mappen vara så bra som jag kan få den. Hoppas jag...


Idag gjorde jag en Ronja och skar upp hela benet med min rakhyvel...

Nej usch det gjorde jag verkligen inte. Så klantig är jag inte.


Mattias skulle testa ett aromaterapi-badsalt som färgade vattnet rött.
Anledningen till att han håller i byxorna är att på de två först bilderna jag skulle ta på badkaret så visade han brevinkastet hehe.


Nu ska jag försöka få lite sömn så jag orkar stiga upp imorgon. Jag är dödstrött för jag hade jättesvårt att sova inatt. Somnade inte förrän vid ett, sen vaknade jag när Mattias gick och la sig vid kl 4 och sen började han snarka så då kunde jag inte sova. Så när klockan var kvart över fem och jag fortfarande inte hade somnat så gick jag och duschade istället. När jag duschat klart så gick jag och la mig och sov en timme till. Jag kan ju lugnt säga att det var svårt att stiga upp och ta sig till skolan imorse när det fortfarande var mörkt ute. Usch och fy för mörker! Skönt att det snart är dags för lite ledighet.

Nu är det dags för sängen!
Sov gott och dröm sött, kramar Annie

Jag har börjat gå runt med en tändare i min väska...

...självklart röker jag inte! Det skulle jag aldrig göra. Utan det är så här; mitt lås till cykeln envisas med att frysa fast hela tiden. Måste hålla nyckeln över elden från tändaren så att det kan tina upp låset när jag sticker in nyckeln. Störigt eftersom det alltid är så bråttom på morgonen.

Förresten jag ber om ursäkt för det dåliga uppdaterandet av bloggen, men jag har nog drabbats av en höstdepression. Mattias åkte till Skåne onsdag morgon och har inte kommit hem än. Har jag tur så kommer han hem imorgon vid lunch, hoppas hoppas. För just nu sitter jag (för tredje kvällen i rad) ensam framför tv:n, alla program är tråkiga. Jag har försökt få någon att vilja ha filmkväll eller något liknande med mig varje kväll men alla är hela tiden upptagna. Och jag är alltså ensam. Ännu värre blir det ju eftersom Mattias är i Skåne och bor hos mina föräldrar. Jag vill också umgås med min familj, speciellt nu när jag vet att det är julpyntat och jättemysigt där hemma. Ja jag kallar fortfarande hemma hos mina föräldrar för "hemma". Självklart är detta också hemma men på något sätt är det ändå inte det. Skåne är hemma, det är inte Småland. Så är det bara. Jag längtar hem och just nu är jag väldigt trött på detta stället. Som ni märker, inte mycket positivitet här inte. förhoppningsvis vänder det snart.

Nä nu är Idol slut så nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig med en bok. Jag har börjat läsa en bok som heter "Här och nu", handlar om en tjej som blir av med jobbet och där jag är nu så har hon precis kommit på sin sambo med en annan tjej. Det är ju ingen uppmuntrande bok precis...

Jaja, nu blir det sängen. Sov så gott när ni går och lägger er, det ska jag försöka göra!
Kramar Annie

Grattis på födelsedagen Evy

Idag fyller Mattias mamma år. Stort grattis till henne! :D

Nu ska jag gå och tvätta, vi hann inte tvätta allt på den förra tvättiden så jag fick boka en till. Sen ska jag städa här och plugga lite. Hoppas nu hittar på något roligare! Har förresten öppnat första luckan i chokladkalendern, det bästa med min Hello Kitty-kalender är nog att chokladbitarna ser ut som små Hello Kitty:sar också. Supersöta, jag vill öppna alla luckor på en gång. :D

Ha en bra tisdag, speciellt Evy. kramar Annie

RSS 2.0