Värsta första advent någonsin :(

Vi har inte hunnit städa här hemma, vi har inte pyntat något alls. Vi har inte ens tänt det första ljuset i adventsljusstaken eftersom vi åt middag på Max. Jag är så himla besviken! Men den gamla lägenheten är städad iallafall och imorgon lämnar vi nycklarna. Ska bli skönt att slippa den, eller ja den har ju inte varit så jobbig den senaste månaden. Men det är skönt att vi har städat färdigt och att vi ska lämna in nycklarna iallafall.

Det finns så mycket juliga saker jag hade velat hitta på idag, städa (fast bara lite), pynta, tända massa ljus (bara ett i adventsljusstaken förståss), lyssna på julmusik och baka lussebullar, eller iallafall äta lussebullar och dricka lite glögg. Inget av det ahr vi hunnit med, men Mattias och jag har bestämt att vi ska fira första advent imorgon istället. Det måste väl vara så att man får fira första advent enda tills det är andra advent, eller?! Vi kör på den regeln här iallafall. Ser fram emot imorgon! Men nu ska jag sova.
Sov så gott och dröm sött. Kramar Annie

Lördag kväll

Nu har vi precis tittat klart på filmen "På smällen". ja det va ju en speciell film, ganska dålig vissa stunder och väldigt underhållande vissa stunder. Vi hyrde även Lilja forever, vi får väl se om vi orkar se den idag.

Som jag skrev tidigare så skulle vi ju tömma och städa lägenheten idag. Och vi har varit jätteflitiga! Vi har bara toaletten och hallen kvar så det tar vi snabbt imorgon. Vi har även tvättid imorgon och vi hade tänkt städa lite här hemma också eftersom det är första advent imorgon (eller idag blir det ju egentligen, wihoo!). Jag behöver även plugga lite, ja vi får väl se vad vi hinner.

Iallafall, när vi hade städat klart för idag så fixade vi lite här hemma och sen hyrde vi filmerna, köpte pizza och Ben and Jerry-glass. Vi har en super duper myskväll här alltså :)


Ska snart börja äta glass
Ja när man inte bor hos föräldrarna längre så får man äta glass mitt i natten ;)



Förresten jag måste bara visa denna jättefina kalendern som Mattias köpte till mig, eller ja jag tjatade den till mig eftersom jag inte hade min plånbok med mig. Det rä ganska ofta jag lämnar min plånbok hemma eftersom jag är rädd för att jag ska bli av med den om jag har med mig den ut. Måste skärpa mig.


På kalendern står det, som ni ser, "Best christmas ever". Det kommer nog den här julen att bli :)

Nu ska jag äta glass och kolla på den andra filmen. Ha en mysig lördagnatt, eller sov gott.
Kramar Annie

Lördag morgon

Godmorgon!

Jag sitter i soffan och äter fil med musli medans jag kollar på Fab 5. Mattias är och ska ta sin grisspruta. Vaccinera sig alltså.. Hoppas nu bara att han inte får ont efteråt eller blir sjuk. Vi har ju den gamlal lägenheten att städa innan vi ska lämna in nycklarna på måndag, och sen ska han ner till Skåne och jobba nästa vecka. Det hade ju inte varit kul om han skulle få feber och andraninfluensasympton nu.Men vi får väl se.

Nu ska jag bara äta upp min frukost och sen ska jag vika tvätt och städa lite här. Det hade ju varit kul om lägenheten hade varit städad till på söndag då vi ska sätta upp ljusstakarna och stjärnorna i fönsterna :) Lite typiskt är dock att just nu kan jag varken diska eller lyfta tunga saker. Jag skar mig i handen igår när vi tränade (man borde inte ha skarpa hantlar på ett gym!), diskar jag så svider det jättemycket och lyfter jag tunga saker så att jag spänner handen så går såret upp igen, störigt.

Nä nu ska jag äta klart. Ha en bra lördag, kramar Annie

Fredag

Idag har det hänt en del... Hade sovmorgon till klockan halv elva, och det va super skönt! Det känns som det är evigheter sedan jag hade en sovmorgon (vilket det förmodligen inte är). Skolan började 13.00 och sen var det matte som gällde i tre timmar. Inte så farligt även om jag bara ville hem i slutet. Man blir ju lite trött i huvudet efter ett tag.

När jag slutat så väntade jag på Mattias och sen hade vi följe hem. När vi kom hem så var det bara till att äta något snabbt för sedan var det träning som gällde. Vi hade bokat in oss på ett skivstångspass på friskis, men som vanligt (precis som i tisdags när vi hade bokat in oss på ett pass) så va vi så sent ute att vi kom för sent. De hade redan börjat när vi kom så det fick bli gym istället. Den största anledningen till att vi blev sena var för att jag hade glömt att ta med en hårsnodd. Det är jättejobbigt att träna med håret nere när man har så tjockt hår som jag har. Det känns som man han en stor yllemössa på sig, jag brukar bli så varm så jag känner mig svimfärdig. Så vi tänkte att vi skulle köpa en hårsnodd innan passet istället för att gå hela vägen tillbaka, eftersom vi nästan va framme. Den enda affären som ligger i närheten av friskis och svettis (och som har snoddar) så vi gick in där. Jag hade inte med min plånbok eftersom jag inte vågar lämna den i skåpet i omklädningsrummet. Jag har blivit helt paranoid sedan min plånbok blev stulen inne hos frisören, är det mycket folk så tror jag alltid att någon ska försöka råna mig. Går och håller i min väska hela tiden och kollar flera gånger att plånboken och mobilen ligger kvar...

Iallafall, eftersom jag inte hade med mig plånboken så sa Mattias att han kunde betala, jättesnällt av honom. Och självklart hade de bara märkessnoddar. Seriöst vem köper märkessnoddar frivilligt?! 80kr för 5 snoddar bara för att det står puma på dem. Jag tror jag ska rama in dem, vågar ju inte använda dem iallafall, tänkt ifall de skulle gå sönder, en snodd värd 16 kr!

Eftersom vi missade passet så tränade vi gym istället. Mattias lärde mig några nya övningar och idag va det faktiskt kul att träna. Blev över en timmes träning. Vi har varit och tränat två gånger denna veckan, kan man säga att vi har kommit igång nu? Jag har även låtit bli att äta så mycke sött på vardagarna så jag har faktiskt gått ner lite i vikt. Kanske kan man bli lite vältränad igen, hade iallafall behövt mer energi och det ska man ju få av träning. Träningsvärk kommer jag få imorgon iallafall. Skönt!

Detta blir ett ganska långt inlägg, men jag hoppas ni orkar läsa det. När vi hade tränat klart så gick vi hem (wihoo! vi kan gå hem) duschade och lagade omelett. Sen blev det bio. Vi såg New moon och jag måste tyvärr säga att jag blev besviken. Inte på grund av specialeffekterna som andra har klagat på utan på grund av det dåliga skådespelandet. Hon som spelar Bella är en usel skådespelare, tycker jag. Ni får gärna tycka annorlunda. Filmen var iallafall okej och jag vill gärna att den tredje ska komma på bio snart. Har iallafall bestämt mig för att jag ska göra ett nytt försök att läsa böckerna. Har dem ju i bokhyllan så varför inte.

Nu ska jag va lite social med Mattias igen. Han kollar på Matrix på trean, suck, jättetråkigt. Men vill han se den så kan jag väl stå ut. Som tack för snoddarna ;P

Ha en mysig/ rolig/ festlig fredagskväll. Kramar Annie

Jag är så stolt!

Vi håller på att laga middag här, sent som vanligt. Köttfärspaj med zucchini blir det, brukar bli jättegott. Hoppas det blir det idag också, ja vi får väl se när den är klar. Den står i ugnen nu.

Men det var inte detta jag skulle skriva om. När vi stod och lagade mat så diskuterade vi lite julklappar, vad vi ska ge till vem och så. Dialogen gick så här:

Jag: Det är mindre än en månad kvar till jul, jag börjar bli stressad. Jag vet inte vad jag ska ge till vem.
Mattias: Nä samma här, jag börjar också bli stressad..
Jag: Du? Stressad över julklappar? Tror jag inte på!
Mattias: Jo det är jag.
Jag: Okej, har du någon aning om vad du ska ge till vem?
Mattias: Nä, jag tycker vi ska göra en lista.

EN LISTA!! Mattias vill göra en lista!! När vi blev tillsammans kunde han inte planera något alls (förlåt Mattias men det är ju sant ;P) och nu vill han göra en lista. Jag är så stolt!


En lista ska det bli!

Nä nu ska jag och Mattias börja göra en lista :)
Ha en bra torsdagskväll! Kramar Annie

Ny frisyr?

Idag har Mattias varit och blivit klippt. Nu sitter jag här spänd av förväntan och väntar på att han ska komma hem. Han kommer ju inte hem förrän om minst en timme så det blir en lång väntan. Så nu är jag lite uttråkad, då hittade jag en sida där man kunde testa lite frisyrer...


Denna bilden använde jag mig av när jag testade frisyrer på mig.


Nå? Vad tycker ni? Hur ska jag se ut?


Den här bilden använde jag på Mattias


Hur tycker ni Mattias borde klippa sig?

Kan ni se vilka kändisfrisyrer vi har snott?
Gå in och testa här!

Ha en bra torsdag, kramar Annie

IKEA (igen) och svinsprutan

Nu sitter jag här vid datorn och börjar få lite smått ont i armen. Var ju på Ryhovs sjukhus med Linda och blev vaccinerad. Sprutan gjorde inte så ont och hittills så mår jag ganska bra, förutom att jag börjar få ont i armen. Och jag är dödstrött, hade jag lagt mig ner så hade jag somnat direkt, är stel i nacken också. Kan det vara biverkningar? Kanske biverkningar från att ha sovit för lite och sen inte suttit så bekvämt på hela dagen. Mattias och Fredrik (han kompis/ arbetskollega från Skåne) har lagt beslag på soffan hela eftermiddagen så jag vågade inte störa dem. Fick höra sen att jag visst fick vara med dem så nu sitter jag i soffan med dem. Alla med vars en Mac i knät. Känner mig datanördigare än någonsin förr...

Iallafall. Efter att jag och Linda fått vars en spruta så åkte vi till IKEA och köpte en extra säng så att Fredrik inte ska behöva sova på golvet. Köpte även lite fler doftljus. Vi har snart så mycket värmeljus att vi hade klarat oss med strömavbrott hela vintern. Ljusen ger ju både ljus, värme och sen kan man kanske värma mat över dem :)


Linda sågar loss sängen med sin nyckel haha
IKEA:s sängar är inbrottssäkra

Väl hemma med sängen (det va ett väldigt konkande att få upp den för trapporna helt själv) så hann jag bara prata lite med Sara i telefon, räkna ett mattetal och sedan gick vi (jag, Mattias och Fredrik) till en restaurang som heter Taste of Beirut. De har Libanesisk mat och det var väldigt gott! Sedan körde vi till A6 och medan jag gick och köpte frukostgrejer så gick Mattias och Fredrik och köpte en bag in box. Så nu sitter vi här och pimplar vin med frusna hallon och blåbär i. Mycket gott! Detta är vardagslyx, vin mitt i veckan :P Men man måste ju fira när man har finbesök från Skåne hehe.

Nu ska jag försöka komma på något att göra. Ha en bra torsdagskväll, kramar Annie

Nu har jag och nu ska jag...

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Vi har haft två timmar Matematisk analys som handlade om derivator och annat trams. Sen gick jag och min lilla skissgrupp ut i stan och fotade byggnader. Vi har nämligen som uppgift i kursen Skiss och gestaltning att vi ska fotografera olika fasader och hitta mönster i dem. Ska bli spännande att se hur resultatet blir.

Nu ska jag till IKEA och köpa en extrasäng, vi har nämligen besök från Skåne (en kompis/ arbetskollega till Mattias). Och de enda sovplatserna vi har att erbjuda honom är en luftmadrass som släpper ut luften (han kommer vakna på golvet, inte kul!) och en soffa. Hur kul är det att sova i en soffa, det är ju ingen bäddsoffa. Det kommer bli för obekvämt. Nä jag får köpa en extrasäng, det är ändå bra att ha!

Senare i eftermiddag så ska jag och Linda åka till Ryhovs sjukhus och få lite svin i armen. Vaccinera oss alltså! Hoppas vi inte får några hemska biverkningar. Jag vill liksom inte bli förlamad eller behöva gå baklänges resten av mitt liv :P

Hoppas ni får en bra torsdag!
Kramar Annie

Resultatet på ännu en tenta

Idag fick vi resultatet på tentan i Byggprocessen 1 som vi gjorde för någon månad sedan... JAG FICK EN FYRA! Woho känns toppen. Nu firar jag med julmust och pepparkakor :D

Ha en bra onsdagskväll och sov gott!
Kramar Annie

Vårt kära IKEA

Igår åkte vi till IKEA för att köpa skrivbordsstolar, men de hade inga så vi kom hem med korgar till köket och en hurts till arbetsrummet istället. Personalen som vi pratade med på IKEA sa att den stolen vi ville ha (Allak) inte skulle komma in på flera veckor. Men när vi kollade på hemsidan idag så stod det där att de skulle ha 20 st Allak-stolar hemma. Mattias ringde dit och mycket riktigt så hade de 20 stolar hemma. Så vi åkte dit, väl där så ångrade vi oss och köpte en annan istället. Marcus heter den och den är mycket bra :) Mattias håller på att montera dem nu, och han tycker nog inte att de är så bra. Med tanke på hur mycket han svär. I och för sig så svor jag väldigt mycket igår när jag monterade ihop hurtsen men den blev bra till slut. Så det blir nog stolarna med.


Så här ser stolen Marcus ut

Idag köpte vi även fönsterlampor till sovrummet och en bambupinne till arbetsrummet. Om vi ska fortsätta åka till IKEA så här ofta så kommer vi bli panka hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty. Ha en bra onsdagskväll :)
Kramar Annie

Myskväll

Nu har vi precis kollar klart på filmen "The boat that rocked" och vi har ätit massor av tacos!


Så här mysigt har vi det, med massor av tända ljus!


Mattias posar som aldrig förr...
Tog en bild med blixt på också och då blev det så här.
Bra mobilkamera eller hur?!



Massor av mat blev det
Mums!




Den va väldigt rolig, den rekommenderar både jag och Mattias.
Det är samma som har gjort Notting hill och Love actually. Två filmer som också är väldigt bra, jag rekommenderar de också.


Nu ska vi fortsätta mysa i soffan innan det  är dags att sova. Hoppas ni har haft en bra söndag.¨
Kramar Annie

En liten uppdatering...

Hittills har vi tagit bort pluggar från badrummet och klädkammaren och spacklat. Vi har packat ner de sista grejerna från gamla lägenheten, det va mycket mer än vad vi trodde så det tog så långt tid att vi inte hann städa där innan det blev mörkt. Vi har inga kampor kvar i gamla lägenheten så när det började bli mörkt så var vi tvugna att köra därifrån. Vi har inte varit på IKEA för vi kollade på hemsidan om de hade skrivbordsstolarna hemma och de hade de så klart inte. Så vi får ta IKEA imorgon istället.

Just nu är Mattias i garaget och hämtar en kofot så att vi kan ta ner hyllan i klädkammaren, sen när han är tillbaka ska vi ta bort hyllan och de pluggarna som hyllan är uppsatt med. Sen ska vi spackla där, gå och handla, hyra film. Laga mat, måla, kolla på film.. Ja vi får se vad vi hinner. Vi är tidsoptimister som vanligt :) Träna får vi skippa, vi har ändå burit massa lådor idag så det får va vår träning.

Nu ska jag va lite mer effektiv.
Kramar Annie

Dagens planer

Dagens planer ser ut enligt följande:

Spackla badrummet och garderoben (och ta ut pluggar)

Packa ner det sista i gamla lägenheten

Städa köket i gamla lägenheten

Besöka IKEA för att köpa en rullgardin till sovrummet och kanske en skrivbordsstol och hyllor till garderoben

Måla om badrummet och garderoben

Blogga om vårt besök på Gekås igår (galet mycket folk!)

Träna

Hyra film

Äta tacos och kolla på filmen vi hyrt

Ganska mycket planer, vi får väl se hur mycket vi hinner med. Med tanke på att vi inte har ätit frukost än. Mattias kom precis in genom dörren, han har varit och köpt frukostbuller (lunchbullar).

Nu ska vi fixa frukost och sen sätta igång med dagens bestyr :)
Ha en bra söndag, kramar Annie

PS. Nä pappa jag blev inte så deppig av tentan så att jag inte har bloggat (även om jag blev deppig), har inte hunnit blogga eftersom vi har nya inlämningar och tentor hela tiden. Ska försöka bättra mig :) DS.

Tentan är över för denna gången

Ja då va tentan över för denna gången. Det kändes inte så bra så nu får man väl börja plugga till omtentan. Skit också!

Inga byxor

Det blev inga byxor till någon av oss. Men Mattias köpte en kavaj, på H&M dessutom. Han som vägrar kolla kläder där i vanliga fall. Får se om han kanske kikar lite där i fortsättningen också. Ni kanske kan få se kavajen imorgon. Den är snygg. Blå sammet är allt jag säger haha

Sov nu så gott, det ska jag försöka göra. Har vaknat med mardrömmar de tre senaste nätterna. Hoppas jag sover bättre i natt!

Kramar Annie

Torsdag

Har slutat skolan nu och håller på att tvätta. Jag vet, vi tvättade igår. Men när Mattias körde till gamla lägenheten för att hämta köksvågen (han skulle väga några brev så att han fick reda på hur många frimärken han behövde) så upptäckte han att vi hade en tvättkorg kvar i gamla lägenheten. Jag sorterade all tvätten innan vi började flytta så den tvättkorgen innehöll bara mörk 60. Inte konstigt att vi inte har kunnat hitta några av Mattias strumpor. Han har nästan bara mörka och vi var av med allihop haha. Nu ska han snart ha strumpor igen iallafall :)

Vad bjuder dagen mer på då... Jag sitter och pluggar lite till samhällsplaneringstentan som vi har imorgon. Det känns ganska lugnt, det är bara en liten tenta och man kan max få 12 poäng. Men ni får gärna hålla tummarna ändå.

Snart ska jag gå ner till Linneas tobak, vårt paketutlämningsställe, jag fick nämligen precis ett sms som berättade att våra glöggmuggar finns att hämta nu.


Så här ser de ut.
Jättegulligt att fötterna sticker ut från muggen :D


Ikväll ska vi gå en runda på A6 eftersom vi inte hann det igår. Både jag och Mattias behöver byxor. Mattias rev sönder sitt sista fina par och ett par av mina jeans sprack i sidsömmen på låret. De är så gamla så jag tycker inte det är lönt att försöka laga dem. Vi får väl se vad vi kan hitta...

Ha en bra torsdag. Kramar Annie

Inlägg nummer 300

Det är lite kul att mitt 300:nde inlägg handlade om IKEA (detta är inlägg 302). Det säger en del om vad jag skriver om haha.

Nu är Mattias tillbaka från gamla lägenheten. Så nu blir det lusse-te. Ha en mysig onsdagskväll och god natt och sov gott. Kramar Annie

Skrivborden


Som ni ser på bilden ovan så är skrivborden monterade och placerade.
Vitt frostat glas med vita ben. Mycket tjusigt, eller ja de är ju från IKEA. Så mycket billigt och praktiskt kanske jag ska säga. Fast visst är det snygga också?! ;)


Snart ska jag packa upp mina skrivbordsgrejer, det har jag längtat efter länge! Mattias sitter redan och inviger sitt skrivbord (det är två skrivbord som står mitt emot varandra, vi vill ju båda ha ljus från fönstret). Nu behöver vi bara skrivbordsstolar, golvskydd och skrivbordslampor. Just nu har vi bara den lampan som står i fönstret (som ni ser på bilden), och den räcker ju inte långt...

Nu ska jag packa upp, vi hörs eller ses. Kramar Annie

IKEA..igen

Idag hade vi planerat att åka in till IKEA för att köpa skrivbord eftersom de skrivborden vi ville ha hade de inte hemma i söndags. Efter att ha tvättat så orkade vi inte laga mat så vi tänkte att vi skulle åka till IKEA direkt istället så kunde vi äta köttbullar där istället för att laga mat hemma. Då plötsligt ringde Linda och frågade om vi skulle till IKEA, och det skulle vi ju, så vi tog med oss henne också. Det blev köttbullar och en massa shoppande. Vi köpte två skrivbord (dock inte de vi hade tänkt från början), fyra sorteringskärl, toaborste, plastpåseklipps (sånna man klämmer fast på öppnade påsar så att det inte ska läcka ut) och en lampa. Linda köpte massa glas, en skål och en tavelram. Jag kan ju lugnt säga att bilen blev fullastad!

Nu är vi iallafall hemma med alla våra fynd så nu ska vi börja montera ihop skrivborden och sen blir det nog mys i soffan med lusse-te. En ny sort som vi ska testa :)

Ha en bra onsdagskväll, kramar Annie

Inte längre en nolla...

Nu är jag inte en nolla längre. Jag har nämligen fått mina första registrerade högskolepoäng. Och i Linjär Algebra dessutom, inte illa!


Aldrig mer!

Maskrosen från IKEA

Just nu håller vi på att montera vår nya lampa. Eller ja... just nu håller Mattias på och monterar det sista som jag inte kan hjälpa till med.


Här packar vi upp den.
Och tänker "hur ska vi kunna sätta ihop den här??"



En bit på vägen...


Nästan helt klara!

Nu var vi tvugna att springa och hämta tvätten, vi glömde helt bort att vi hade tvättid. Det blev stressigt! Men nu är tvätten hämtad och lampan är klar. Jättefint blev det :)

Ha det så bra. Kramar Annie

Det här hittar jag på med idag

Idag har jag haft en fyra timmar lång lektion i samhällsplanering. Jag och Linda fortsatte att planera vårt område och vi gjorde några ändringar. Fick iallafall något gjort!


Så här ser vårt område ut
(jag vet, det syns knappt vad det är)



Linda var glad
(som vanligt :D )


Jag slutade vid elva och då gick jag hem och åt rester sedan igår, ugnspannkaka. Det var väldigt gott, precis som igår. Sedan har jag försökt göra en veckomeny så att vi ska kunna storhandla idag, jag har löst massa korsord i vår allas-tidning, kollat på tv och nu sitter jag och ritar. Vi har skiss-lektion imorgon och då är det vissa saker som måste vara klara.


De tre olika sorters skuggningarna av verktyget ska vara klart.
Plus att jag måste hinna rita av vårt kök innan morgondagens lektion.


Nu ska jag fortsätta rita. Hoppas ni har en bra tisdag!
Kramar Annie

Den nya hyllan

Igår när vi va på IKEA så köpte vi en hylla till köket. Den är ljusblå och passar jättebra i vårt lilla kök. Nu är det så pastelligt och prickigt (väggarna har små prickar på tapeten) som jag alltid velat ha det. Underbart!


Pastelligt och fint!
I hyllan har vi det fina kakfatet jag fick i studentpresent av Sara, Mattias espressomaskin, alla våra kokböcker och våra fina bokstäver från Village.
Nu är vi hemma!


Kramar Annie

IKEA

Nu har vi varit på IKEA igen. Idag kom vi hem med en hylla, två toalock, två lyktor, lite fler ljus, en lampa och en blomma. Ni ska få se bilder på allt sen när vi har packat upp det.


Att fika på IKEA är obligatoriskt!
Det ser inte ut som att Mattias vill vara med på bild...



När vi skulle köra hem så fick vi köra med bakluckan öppen för hyllan vi köpte fick inte plats annars

Som jag sa så får ni se bilder på allt när det är uppackat och på plats. Vi var även i en färgaffär och köpte spackel, en roller och lite annan smått. Jag tänkte att jag skulle fotografera lägenheten lite så att ni kan få se hur här ser ut. Det blir väl kul?!

Nu väntar jag bara på att Mattias ska komma hem. Han stack till garaget för att hämta lite verktyg som vi behöver när vi ska spackla (sandpapper och kniv). Jag kan inte börja bygga hylla utan honom, det blir ju inte lika kul!

Vi hörs väl senare, kramar Annie



Dagens tävling

Vi tog tre kontroller sen började växellådan läcka.. igen! Shit vad jag är trött på den dumma växellådan, jag tycker vi ska byta ut den meddetsamma. Eller nä inte meddetsamma, nu har jag precis kommit hem och är dödstrött. Vi körde helt fel på vägen hem så det tog tre timmar och en kvart att köra 20 mil.

Mattias är i garaget och lastar av bilen, sen ska han lämna den där så jag ska köra och hämta honom nu. Sen blir det till att fixa middag. Jag är väldigt sugen på kinamat, det var jättelängesedan vi åt det och det finns en restaurang i här i Jönköping som har jättegod kinamat. Men Mattias tyckte att vi skulle laga mat hemma. Eftersom hans bil har gått sönder igen och jag tycker så synd om honom så får han bestämma. Nu ska jag köra.

Hoppas ni har en bra lördag. Kramar Annie

Pizza-fredag

Nu håller vi på att göra en egen pizza. Bacon, salami och lök är det på den.

Och självklart ost och tomatsås. Hoppas den blir god!

 

Snart ska vi äta pizzan och kolla på filmen The Proposal som vi har hyrt. Vi har alltså planerat in en fredagsmyskväll. Mysigt!

 

Hoppas ni har en bra fredagkväll.

Kramar Annie


Uppdatering från flytten

Här är klockan ungefär kvart i tre.

När bilden ovan togs så var det ungefär en kvart tills vi var tvugna att lämna släpet och vi hade inte tömt det helt änn. Man kan ju säga att vi var lite stressade...

 

Denna bilden tog jag precis.

Det går inte fort men det går framåt. Jag har diskat som en besatt och Mattias har kopplat sladdar och monterat hyllor. Nu ska vi nog sluta för idag. Vi är båda två ordentligt trötta i hela kroppen. Det är jobbigt att flytta ett helt hem när man bara är två. Tusen tack till mamma och pappa som hjälpte oss förra gången iallafall. De var till stor hjälp (samlar pluspoäng till nästa flytt).

 

Nu ska vi äta glass!

Ha en bra kväll, kramar Annie


Snart klara... nästan

Ja nu har vi iallafall flyttat alla stora möbler, Mattias är och lämnar tillbaka släpet nu. Sen när han kommer tillbaka så ska vi åka till den gamla lägenheten och hämta tvätten (vi har tvättid där idag) och sen ska vi bara mysa omkring resten av dagen. Packa upp lite, mysa framför tv:n lite, fixa någon god middag mm. Detta verkar bli en väldigt bra dag! Vad hittar ni på en tisdag som denna? Solen skiner och fåglarna kvittrar. En väldigt fin tisdag tycker jag.

Ska ta lite bilder på lägenheten sen så att ni får se!

Nu, tvätt! Ha en bra tisdag.
Kramar Annie

Nästan på plats

Nu har vi flyttat massor av saker till den nya lägenheten, det är faktiskt inte så många grejer kvar i den gamla. I möbelväg så har vi soffan och bokhyllorna kvar i den gamla lägenheten. Resten är flyttat, så i natt sover vi i den nya lägenheten för första gången :D


Nu sitter vi med vars en mugg med te och vars en dator.
Mattias glömde att flytta vårt internet så vi har inget internet på 3-4 veckor!
Så vi körde till A6 och telenor och skaffade ett nytt mobilt bredband. Mattias har nämligen precis sagt upp sitt mobila från 3 efter att ha fått en räkning på 39000kr. Eftersom han tydligen hade varit utomlands och surfat massor.
Undrar när han gjorde det?


Med vars en dator och lite te.
Just nu snyltar jag lite på grannens bredband hihi


Nu ska jag surfa runt lite och sen gå och lägga mig. Sov så gott. Kramar Annie

Nu är vi igång

Den nya dörren

 

Nu har vi varit och hämtat nycklarna och kört ett lass med grejer (med bil), nu ska vi köra det andra lasset, sen ska jag tillbaka till skolan. Slutar inte förrän kl fem, jag vill sluta nu och bara flytta massor massor. Men så blir det inte tyvärr... Jag får gå i skolan medans Mattias flyttar grejer och fixar släp. Hoppas i och för sig att han flyttar mycket så jag slipper bära ;)

 

Nä nu måste vi sätta fart, ha det så bra.

Kramar Annie


Tillbaka i Småland

Ja då va vi tillbaka i Småland igen.. Dagen bjöd på pluggande och kalas och självklart lite mys med Bella. Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig vid att ha en liten hund som tassar omkring, jag längtar tills vi också har en liten hund som tassar omkring. Men först måste jag lära mig lite mer om hundar, jag har ju inte haft hund sedan jag var sex år, och det va ju ett tag sedan.


Man märkte ju tydligt vem som hade blivit favorit...
Mamma som inte ens gillar hundar



Hon trivdes även med att ligga på mina strumpbyxor,
som jag av någon anledning hade lagt på golvet i hallen



Inatt har jag delat säng med de här två
Bättre kan det ju inte bli!


Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen, börjar klockan åtta imorgon och slutar fem, efter det blir det till att flytta massor av saker. Vi får nämligen den nya lägenheten imorgon :D

Kramar Annie

Söndag

Hejsan, jag är fortfarande kvar i Skåne och det är därför uppdateringen har varit så dålig. Jag har ju inte med min egna dator... Hittills under helgen har vi hunnit med att äta på Viggos i Lund, vara på center syd och Nova lund med Mattias i fredags. Vara på Vellingeblomman, Jägersro center och ekohallen med mamma. Fira pappa och mysa med Bella. Bella är farmors hund och medans min farmor är på Cypern så är mina föräldrar hundvakter. Jag ska uppdatera lite senare med lite bilder och så.

Idag bjuder dagen på ett besök på IKEA, lite pluggande och sedan ska vi åka och fira Mattias systerdotter som fyller sex år, egentligen är kalaset nästa helg men det blir lite jobbigt om vi ska köra ner till Skåne varje helg, ganska dyrt också.
Nu ska jag gå och borsta tänderna. Ha det så bra. Kramar Annie

RSS 2.0