Ännu en ny dag

Ja då va det ännu en ny dag. Och denna dagen kommer väl mest bestå av att plugga och städa, för det är det som behövs. När man ska gå igenom vardagsrummet så måste man ta höga kliv... Nä riktigt så illa är det kanske inte. Men här behöver plockas undan en del.

Mattias är på kontoret och jobbar och det regnar ute. Det är ensamt och tråkigt här. Får väl komma igång och göra något så tiden går fortare. Har ju inga lektioner eller föreläsningar under tentaveckan.

Fick några förslag på hundar i mitt inlägg igår. Basset har vi väl räknat bort helt nu efter att ha läst på om deras vanliga sjukdomar, det är många! Cockerspaniel vet jag faktiskt inte varför vi slutade prata om. Det är nog för att vi nästan hade bstämt oss för det för några månader sedan och sen började vi kolla på andra raser eftersom vi pratat så mycket om just en Cockerspaniel. Men Sabina, om ni får valpar så står vi som nummer ett i valpkön! (och då menar jag inte dig och Lars). Och pappa, en boxer kan vi ju inte ha, det ska ju ni ha. Inge kul att ha likadana ju hihi.

Ha en bra måndag.
Kramar Annie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0