Hemma efter en lååång utflykt

Vid halv sex så körde jag in till centrum för att hämta upp Mattias som slutade jobba, sen begav vi oss till Tortilini och åt pasta och sen bar det av, ut i de småländska skogarna. Vi skulle till ett ställe en bit utanför Svenljunga för att kolla på en husvagn. Vi körde i evigheter och efter en timmes körning så dog Mattias mobil och alltså våran gps. Så lagom kul ju. Som tur är hade även jag nummret till killen med husvagnen så vi kunde ringa honom och få vägbeskrivning.

Väl framme så stod husvagnen nere vid någon lada där det självklart inte fanns något ljus. Så vi fick parkera bilen framför husvagnen och ha ljuset på så att vi skulle kunna se den. Vi hade även en liten ficklampa till hjälp. Och va den något att ha? Nja, klart de 2000 kronorna hade den varit värd men vi tyckte att det va lite väl mycket jobb med den eftersom det fanns fukt och vagnen bara hade stått de senaste nio årna. Så vi körde alltså i över en timme för att kolla på en husvagn som vi bara hade sett en bild på, helt i onödan. Vi måste verkligen bli bättre på att planera vår tid och vår ekonomi.

Nu har vi precis mailat på ca 20 annonser och frågat efter bilder och efter vilken utrustningen husvagnen har. Förhoppningsvis hittar vi en bra vagn till bra pris snart. Vi vill ju ha husvagn när vi ska till Danmark.


När ska vi hitta husvagnen i våra drömmar?

Förresten är det någon som har någor bra tips på vad man ska kolla och fråga efter. Vi har ju aldrig köpt någon husvagn innan så vi vet inte riktigt vad vi behöver veta om den...

Ha en mysig kväll
Kramar Annie

Kommentarer
Postat av: evy

Om husvagnar vet jag inget men tipsa Mattias att ringa Robban, han vet nog hur mycket hos helst.

2009-10-09 @ 08:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0