Filmmys med mig själv

Mattias är i garaget och packar ihop sina verktyg inför flytten och jag sitter och har filmmys här hemma. Sitter och kollar på den jättespännande instruktionsfilmen till mitt Bare mineral-smink som jag fick av Mattias i julklapp. Jag har velat testa mineralsmink jättelänge och jag har ju världens bästa älskling så här sitter jag nu med mitt startkit :)

Nu ska jag kolla på filmen och äta godis. Hoppas ni har haft en bra helg!
Kramar Annie

Patrick Wolf

Mattias satt och kollade igenom sin dator och då hittade han Patrick Wolfs skiva "Magic position" som han skaffade innan vi började "dejta" eftersom jag skulle lära honom att lyssna på rätt musik haha. Har precis lyssnat på Augustine och sitter nu här och undrar varför jag slutade lyssna på honom... verkar dumt ju.


Fick för mig att googla Patrick Wolf och då fick jag fram denna bilden.
Jag hade ingen aning om att han varit modell för Burberry, kändes lite otippat...


Nu ska vi åka till posten och sen handla. Ikväll blir det fisk till middag och sedan äppelkaka till efterrätt. Mums!
Ha en mysig torsdagskväll, kramar Annie

Jag har blivit förvandlad till en smurf!

När Mattias kom tillbaka från kontoret idag så möttes han av en nog ganska märklig syn. I hallen står jag med en blå handduk runt håret, en blå ansiktsmask i ansiktet, en hellång blå morgonrock och ett par blåa morgonskor. Jag tror aldrig jag har varit så blå förut, men ni vet väl... Blått är flott! ;)


Jag, en smurf?

Kramar Annie

Jag har gjort en Johan Glans

Linda kommer snart hit och ska kolla på Hannibal Rising med mig och Mattias. Vi har godis och popcorn men ingen läsk, så då tänkte jag att jag ringer Linda och säger till henne att köpa med sig en.
Så här går dialogen:

Linda: Hej
Annie: Hejsan hejsan. Jag bara undrar ifall du kan göra mig en liten tjänst...
Linda: Jodå, självklart kan jag det. Vad är det för nått?
Annie: Jo skulle du kunna köpa med dig en coca för vi har godis och pocorn men ingen coca.
Linda: En kaka?
Annie: Nej en COCA COLA
Linda: Aha, men jo det kan jag göra
Samtalet fortsätter...

Jag visste inte att vi hade flyttat så långt upp i Sverige att man säger cola istället för coca. Men jo tydligen. Jag får försöka lära mig det...

// Annie

Jag kunde sova!

Ja jag sov helt utan problem. Jag kanske har blivit vuxen redan så att jag inte får mardrömmar så lätt haha. Så ikväll ska vi se Hannibal Rising, sen så har vi sett alla filmerna om Hannibal. Men det får vänta till ikväll. Nu har vi precis tränat en timme, så nu blir det dusch och sen IKEA. Ja jag vet, vi ska vara sparsamma och inte köpa onödiga saker, men detta är faktiskt inte onödigt. Vi har ingen skrivbordslampa alls och det är lite jobbigt när jag ska sitta hemma och plugga och Mattias sitter hemma och jobbar. Det är ju tyvärr inte ljust ute mellan 8 och 17. Så utan lampa blir det ju inte lätt att få till en normal arbetsdag.

Nu duschen!
Ha en mysig söndag, kramar Annie

Hoppas att jag kommer kunna sova efter det här...

Hejsan hoppsan!

Nu har jag och Mattias precis varit och hyrt film. Eftersom vi såg Hannibal igår så blir det Röda draken idag. Vi hyrde även Little Miss Sunshine (en komedi) ifall jag inte kommer kunna sova efter att vi sett Röda draken. Jag avskyr ju läskiga filmer och får lätt mardrömmar. Så det ska ju bli intressant att se om jag kan sova inatt. Jag trodde att jag skulle få svårt att sova igår efter att vi sett Hannibal, men det va faktiskt inga problem alls. Så det blir kanske dubbelt inatt :(
Hoppas inte!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag och Mattias skärpte äntligen till oss och idag har vi faktiskt gått runt Munksjön. Ungefär en timme tog det och kallt var det, men det kändes väldigt bra efteråt. Förutom det så har vi packat lite lådor, slöat och lagat mat. Scones till frukost och kycklingschnitzel med hasselbackspotatis till middag. Väldigt gott båda två. Det va första gången vi gjorde schnitzel själv. Vi har ju köpt schnitzel innan och panerat, men nu fick vi banka också :D

Nu kommer äntligen Mattias så nu blir det film. Hoppas hoppas att den inte är så läskig/ äcklig, men det är väl inte så stor chans att den INTE skulle vara det... Jaja, hoppas att jag kommer kunna sova efter det här...

Kramar Annie

Fredag fredag wiiiiii

Ville bara önska er alla en trevlig helg...

Mattias håller på att göra pizzadeg nu och snart ska den få stå i kylen och vila lite. Då passar vi på att gå och hyra en film och köpa något gott till ikväll, kanske godis kanske glass. Vi får väl se!

För ärligt talat har jag redan tröttnat på Lets dance. Film är roligare.

Ha en mysig, rolig, trevlig helg!
Kramar Annie

Mitt första porträtt

Jag har bestämt mig! Jag vill kunna göra porträtt så nu ska jag öva öva öva. Mattias fick så klart bli mittförsta offer.


Porträttet är ganska ljust och inte så bra. men när jag fotade med mobilkameran så försvann han nästan helt.
Hoppas ni kan se honom iallafall
.

//Annie

Jag längtar efter att få planera...

Som de flesta som känner mig vet så älskar jag att göra listor över allting. Jag vill ha allt planerat. Jag tycker inte om överraskningar! Så en almanacka är ju ett måste för mig. Enda sedan i början på förra året har jag velat ha en almanacka från personligalmanacka.se. Det blev aldrig att jag köpte någon till förra året men i år bestämde jag mig för att jag skulle ha en! Så jag gick in och beställde en några dagar efter nyårsafton, och den har fortfrande inte kommit. Skolan har ju redan börjat och jag vill planera men nu har jag ingen almanacka.

Jag har fått ett mail om att jag borde få almanackan på måndag (imorgon alltså) så jag hoppas verkligen det. Känns som att jag har väntat i evigheter ju! Iallafall, när jag ändå beställde en till mig så lät jag Mattias designa en också, så jag köpte den till honom i sen julklapp. Han kan ju behöva planera bättre. Förra julen fick han två stycken almanackor av sin syster och han har faktiskt varit ganska flitig med att använda dem. Hoppas han gillar den han får nu också.

Jaja, tänk vilket världsproblem det kan vara med en almanacka. Nu har jag iallafall äntligen jobbat klart med projektet för ikväll. Imorgonbitti fem i åtta är det jag och Linda som hänger på handtaget hos Arkitektkopia. Vi måste ju hinna kopiera våra ritningar så att vi kan färglägga dem och färdigställa dem innan klockan tolv då de ska lämnas in. Inte alls stressad nänä. Typiskt att de inte har öppet på helgen.

Nu ska jag iallafall försöka sova lite så att jag inte försover mig imorgon. Så håller vi tummarna för att min almanacka dimper ner med posten imorgon!
Sov så gott, kramar Annie

Tröttis

Idag är jag en riktig tröttis. Först satt jag åtta timmar i skolan och jobbade och sen gick jag hem och åt pizza. Ja jag vet, vi skulle inte äta ute så mycket men vi orkade verkligen inte laga mat idag. Efter pizzan så satte jag mig för att börja skriva på vår projektrapport, nu har jag skrivit sju sidor och är vääldigt trött. Men ändå inte trött på ett jobbigt sätt. Detta projektet är kul, synd bara att jag är ute i sista sekund som vanligt. Jag kanske lär mig någon gång...

Nu ska jag bara skriva lite till sen slappa lite i soffan innan jag går och lägger mig. Det är så svårt att gå och lägga sig direkt efter att man suttit och skrivit så länge för det är svårt att släppa tankarna på arbetet då.

Hoppas ni sover gott allihop, kramar Annie.

Vilken underbar natt!

Mina föräldrar och min lillebror var här och fikade igår eftermiddags. Det va väldigt trevligt och min pappa passade på att kolla på vårt element i sovrummet som va iskallt. Han kunde inte riktigt hitta hur man skulle ta loss termostaten så han bara bankade på den lite (som han brukar göra när saker inte riktigt vill som han). "Jaja, vi får väl ringa vår hyresvärd istället" tänkte vi. Men när jag skulle gå och lägga mig igårkväll så tyckte jag att det va något som va konstigt... Det va ju inte så kallt i sovrummet, det va ju faktiskt inte kallare i sovrummet än i vardagsrummet eller köket. Så nu har vi äntligen normal värme i vårt sovrum. Inga 14,4 grader längre. Wihoo!

Nu ska jag springa ner med lite mer tvätt, vi har nämligen tvättid idag. Ska bli så skönt med nästa lägenhet för där har vi tvättmaskin och torktummlare i lägenheten :D

Ha en bra måndag, bästa dagen på veckan eller hur!? Kramar Annie

Snöiga Skåne

Ja vi sitter fortfarande i snöiga Skåne. När jag gick upp imorse (hmm halv elva räknas väl till morgon) så såg jag att det hade snöat ännu mer och solen sken. Sånt väder har det varit hela dagen; snö, solsken och -3 grader. Perfekt väder, synd bara att vi inte va ute lite mer. Mattias har varit i Malmö och jobbat och jag har suttit i Holmeja och jobbat. Jag har bara varit ute när jag skulle hämta ved och när vi körde till ica. Synd för jag hade velat åka pulka iallafall en enda gång denna vintern. Jaja det verkar som att jag får vänta till nästa vinter...

Annars har det verkligen inte hänt mycket här idag. Igår däremot var vi och kollade på den nya lägenheten som vi ska flytta till den första april. Ja jag vet! Vi bara flyttar hela tiden men nu har vi faktiskt bestämt att när vi flyttat in i den nya lägenheten så ska vi stanna där ett tag. Ett längre tag alltså. Lägenheten är iallafall jättefin och vi kommer ha ett nästan helt nytt kök, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och balkong :D Låter bra eller hur!

Nu ska jag kolla på tv. Ha det så bra, kramar Annie.

Katastrof

Dagen började med en katastrof!! Vi vaknade halv två!!

Jag har aldrig sovit så länge förut (kanske när jag varit sjuk), det är ju inte ens att vakna på förmiddagen istället för morgonen. Det är ju att vakna på eftermiddagen, så hemskt. Det känns som att jag har kastat bort en hel dag. Nu har jag varit vaken i två och en halv timme och det börjar redan bli mörkt. Usch!

Ja iallafall när vi vaknade så bestämde vi oss för att vi var tvugna att vara extra effektiva idag eftersom vi sovit så länge. Jag har hunnit städa köket och dammsuga hela nedanvåningen. Dessutom har jag sorterat tvätt och tvättat två maskiner. Mattias gick ut och skulle tvätta bilen för ungefär två timmar sedan och sen har jag inte sett han. Det kan ju inte ta två timmar att tvätta bilen så jag tror han försöker smita från arbetet här inne. En sån typ alltså.

Wow nu kommer han. Måste kila. Ha det bra, kramar.

Första dagen på året

Har precis ätit frukost och är väldigt trött efter igår. Idag blir det till att slöa på soffan och kolla på tv. Senare blir det pizza och glass. Det låter ju som en perfekt dag!

Men man kan ju inte slöa till helt, ett nyårsmål är ju att jag ska gå ner de fyra kilona som jag gått upp förra året. Vi får väl se hur det går, det behöver ju inte hända med det samma. Jag har iallafall plockat fram mammas "Leg magic" från tv-shop. Så nu tränar ag lite varje gång det är paus i tvprogrammen haha. Jag kommer få megastarka ben om man tänker på hur mycket vi kommer kolla på tv idag.

Nä nu ska jag försöka hitta något bra program att kolla på. Ha en bra fredag, kramar Annie

RSS 2.0