Jul jul julkalender!

Nu är äntligen Mattias julkalender på plats.


24 julklappar i olika storlekar :D

Jag har köpt/fixat 24 presenter till Mattias, en för varje dag fram till julafton. Jag ska försöka uppdatera bloggen med vad paketen innehåller. Jag tror att jag tycker det är roligare än vad Mattias gör. Men vänta bara tills han börjar öppna, då kommer han tycka det är jääättespännande!

// Annie

Yoshi


Bild från när vi va hemma hos farmor och fotade julkort :D

Äntligen är den här

Ja äntligen har min klänning kommit.


Jag beställde den för ca 4 månader sedan, och hela tiden så har jag fått meddelande om att "den kommer nästa månad" och nästa och nästa...

Den kommer ifrån HM och är jättefin :)

Det blev en ny bil

Ja det blev en ny bil till slut. Nu har jag blivit med Toyota och my Toyota is fantastic! Den är jättebekväm att köra, är ny och fin och den har inbyggd gps. Perfekt för mig! Det största köpet jag någonsin gjort, det är därför jag velat så mycket. Det handlar ju ändå om över 100000kr och jag har fått ta lån. Men nu är den min :D Ska kanske försöka ta en bild en dag. Men vi vet ju hur det brukar bli när jag skriver att jag ska visa en bild senare. Det brukar aldrig bli av. Men vi får väl se...

Nu ska vi gå och handla, ikväll blir det taco-night. Har varit hos farmor hela dagen och fotat Yoshi och Bella till årets julkort hehe. Ska väl försöka lägga in en bild på det också.

Var och hälsade på mormor på sjukhuset igår, hon har legat där i två veckor nu. I fredags fick vi reda på att det är cancer. Hoppas verkligen att hon kommer bli bättre, ni får gärna hålla alla tummar och tår ni har! Börjar bli väldigt trött på all otur vi haft i vår släkt (sjukdommar, bilolyckor, dödsfall mm.). När kommer turen kan man ju undra ibland.

Nä nu ska jag inte vara så dyster. Ska försöka få till lite mysstämning här nu.

Ha en mysig söndagskväll // Annie


Fortsätter vela

Pappa ringde mig vid 7-tiden och berättade att han hade prutat ner bilen 10000kr. Jag hade ju bestämt mig för att jag inte skulle köpa bilen eftersom den va för dyr, jag hade ju bestämt en gräns.

Nu är priset på bilen helt plötsligt inom min gräns. Så nu börjar jag vela igen. Tror dock att det blir ett köp, det är ju en så fin bil... Men mycket pengar. Ja som sagt, jag fortsätter vela här. Får fortsätta tänka och försöka va lite social med Mattias samtidigt. Hur bra det nu kan gå, han sover framför tv:n och Spiderman.

Jaja, ha en mysig fredagskväll. Kramar Annie

Bara 6 veckor kvar...

Det är bara 6 veckor kvar tills julafton :D Det betyder att det är hög tid att börja tänka på julpynt, julbak, julklappar och... ja allt annat som har med julen att göra. Detta blir vår (min och Mattias) första riktiga jul tillsammans. Vår första jul hade vi bara varit tillsammans i 4 månader så då firade vi lite på vars ett håll. Vår andra jul tillsammans så bodde vi i Jönköping och åkte ner till Skåne några veckor över julen. Vi firade tillsammans men vi julbakade inte och vi pyntade inte eftersom det inte va "lönt" att fixa julstämning när vi ändå inte skulle vara hemma över julen.

Denna julen ska vi pynta och baka i massor!

Och sen ska vi kanske åka upp till stugan i Jämtland och mysa med snö och varm choklad i en hel vecka.

Här är en gammal bild från Klövsjö.

Vi va väldigt redo för att testa skidbackarna för första gången.

 

Ska fortsätta med mina julplaner nu... Ha en mysig tisdag!

// Annie


Velig som f*n

Åååh jag va och kollade på bilen idag, och nu är jag velig som bara den. Bilen är jättefin och allt är super förutom att jag kommer sakna turbon på saaben :D Nu är bara frågan vad priset kommer hamna på, vet inte det ännu. Den kommer ju kosta mer än vad jag hade tänkt mig, hur mycket är man beredd att betala för en bil?

Vi får se på måndag hur det blir, när priset kommer fram. Det känns som det är priset som avgör nu.

To be continued... ;)

Sov gott // Annie

Nervös och spänd inför imorgon

Sitter och slösurfar runt på lite bloggar och webshoppar, försöker låta bli att shoppa men det är svårt. Det gäller att stänga ner sidorna snabbt innan man hinner beställa något hehe. Som jag ska till Mattias i förigår "Vid nästa månadslön ska jag inte ha några fakturor att betala på grejer jag shoppat på internet... förutom kanske en liten på hm". Ja en liten på hm har det blivit också, men jag menar verkligen en mini mini. Aja, skit samma!

Till saken; det jag är nervös och spänd över är att imorgon ska jag åka och kolla på en bil som jag funderar på att köpa. Bestämde för någon vecka sedan att jag snart ville köpa en ny bil. Trodde ju inte att det skulle gå så här snabbt att hitta en... Men pappa har ju sina kontakter haha. Så bilen jag ska kolla på imorgon är en Toyota Auris. Har aldrig sett en sådan live men de ser fina ut på bilderna jag sett. Det är en 08:a, metallicgrön och den har bara gått 2900mil. Låter super eller hur!? Men den är ju lite dyrare än jag hade tänkt mig. Vi får se vad jag tycker imorgon när jag får se den. Som tur är så ska pappa följa med, känns bra att ha med sig ett bilproffs! ;D


Så här ser en Auris ut
(bilden är från google, alltså inte den jag ska kolla på)


Lovar att jag ska blogga imorgon när jag har kollat på bilen. Spännande, spännande, spännande!

Ha en bra torsdag! Kram Annie

Snart dags för god natt

Nu är vi nästan precis hemkomna från farmor. Mattias hade lovat att vi skulle hem till henne i helgen och fixa hennes tv. Så jag bakade en blåbärs/hallon/jordgubbs/björnbärspaj också köpte vi en förpackning vaniljvisp och körde hem till farmor. Väl där så fick vi reda på att min kusin redan hade varit där och fixat tv:n till henne. Men det gör inget, nu fick vi fika och prata med farmor och Yoshi fick springa runt och busa med Bella. De for runt som om de blivit helt galna!

Hittade en bild till på Yoshi.

Här är han ungefär tre och en halv månad, denna bilden fick vi från kenneln.

Nä nu är det verkligen dags att gå och lägga sig. Väckarklockan ringer halv sju och då vill hunden ut. Mattias brukar få gå själv för att jag inte orkar gå upp, men jag ska försöka bättra mig och gå upp med honom. Taskigt mot Mattias att han ska behöva gå själv, jag vet att jag inte hade velat göra det.

 

Sov så gott allihop, kram Annie


RSS 2.0