Time of my life

Hur vet man att man trivs med sitt liv? Jo när man sitter och skriker/sjunger högt till låten Time of my life varje dag när man kör hem... haha

Denna helgen kommer bli mega kul!! Imorgon tar jag och Mattias våra cowboyhattar och styr kosan mot High Chaparalls årliga bilträff. Eller vad man ska kalla det... Vi kommer ha jätte kul :D Men Mattias hämtar upp mig här vid kl 9 i morgonbitti. Och jag har inte börjat packa ännu... så det blir nog panikpackande imorgon.

Ja jag är lite stolt själv för att jag skrivit idag.. så vi hörs väll om några veckor ;D

Ha det så bra // Annie

Onsdag

Idag har jag vatt och fiskat :D Fick dock bara en liten sill haha. Men de andra fick större fiskar så det blev ändå fisk till middag.

Efter middagen följde jag med Mattias till Oljehamnen och kollade på dragraceing. Det va kul fast synd att det började regna.

Shit va kort inlägg det blev men det blev bara att jag drog ren fakta haha

Ha det bra// Annie

Hej

Usch vilken jävla skit väder det är. Det bara regnar och regnar hela dan... Typiskt att det fina vädret inte höll i sig längre, en vecka sommar var allt vi fick. Så nu är jag väldigt glad att vi slipper tälta i helgen!!

Så vad har jag gjort idag då... Jag har vatt på Nova Lund med Jenny så nu hittar jag faktiskt dit helt själv. Duktig jag är eller hur :D

Fast på vägen hem skulle jag köra och lämna Jenny hos sin mamma... ja dit gick ju bra för då sa Jenny hur jag skulle köra. Men hem... Jag hamnade i Hässleberga o det var inte meningen. Men jag hittade skyltar mot Sturup tillslut så jag hittade hem haha.

Och nu har jag lämnat in bilen på lagning. Är inte riktigt säker på vad som är fel men vi tror det är vänster framhjuls hjullager som det är nått fel på. Aja nu får proffsen kolla på det och fixa det. Bilen måste ju va hel till helgen så vi kan köra till Göteborg!

Ha det bra// Annie

Helt underbart

Måste bara skriva att allt är helt underbart för jag kan knappt tro det... För en gång skull går allt precis som jag vill, livet är helt underbart!

Hela sommaren har vatt perfekt. Jag har jobbat och tjänat pengar, jag och Sara var ensamma hemma i två veckor, Sommarrocken med musik, förfester och efterfester var jätte rolig. Resan till Norge och att jag blev bra kompis med Jenny. Hon är en underbar vänn det vill jag att du ska veta :)

Nu till helgen åker jag och Jenny till Skene på tävling och Bjk:s sommarträff. Sovplats och allt löste sig och det ska bli jätte kul:D

Var bara tvungen att berätta haha

Ha det jätte bra kramar Annie

Hej

Nu är det lördag och jag har nästan precis varit och lämnat Sara på jobbet. Så är det ju när man inte har körkort, då får man bli körd över allt. Familjen har också hunnit komma hem, de kom väll för en timme sedan och då hade de med sig frukostbullar. De va bra för jag hade inte orkat fixat frukost, mer än ett glas proviva och några godisbitar haha

Ja nu blev det ju ett ganska långt uppehåll med mitt bloggande fastän jag skulle skärpa mig! Sen senast har jag hunnit va på eurotrail i Norge. Det va jätte kul! Roligaste resan jag vatt på, dock ledde det till att jag nu fjällat av min näsa och jag har en fläck på var axel. Väldigt snyggt ju! eller inte... Jag orkar inte skriva allt vi hittade på så om ni vill veta får ni fråga mig.

Vad har mer hunnit hända då.. Jo jag har vatt på Bakken med hela familjen och kusinerna. Det va också kul, med tanke på att vi inte träffas så ofta annars.

Igår va det filmkväll/tjejkväll med Lisa, Sara, Jenny också jag såklart. Kul kul :D
Vi åt tacos och kollade på Dirty Dancing. Vi testade till och med några danssteg från filmen, men det var dock inte så graciöst. Men det gör inget för jag och Jenny tänkte ta en kurs i dans nu i helgen då vi ska till Skene på tävling. Gustav (danskungen) lovade att han skulle ha gratis öl till oss om vi kom redan på fredagen.. så vi är där på fredagen!! Då får han lära oss några moves också så vi också blir grymma på att dansa. Det ska bli kul, hoppas bara det löser sig så att vi kan få låna husbilen och slipper tälta :)

Ha det bra// Annie

RSS 2.0