Snart har en vecka gått

Det är snart en hel skolvecka sedan jag skrev senast... Och vad har jag då hunnit med?

I måndags var jag först i skolan sen åkte jag hem och åt. När hela familjen ätit åkte vi och köpte blommor, idag skulle nämligen min farfar ha fyllt 85år. Vi åkte till minneslunden där skylten med hans namn finns. Känss så sorgligt att allt som finns kvar av honom är en metallplatta med en inskription. Det är nu ett och ett halvt år sedan han dog men fortfarande när jag tänker på honom blir jag helt tårögd. Varje gång vi träffades så var alltid det första han sa " Hej hur är det med min bästis idag?". Detta kommer ifrån när jag var ungefär 10 år och min farfar frågade hur det var i skolan och om Julia fortfarande var min bästis. Det var hon men jag undrade vem som var farfars bästis. Han sa att han aldrig hade haft någon, då sa jag att jag var hans nya bästis och sedan dess har vi vatt bästisar. Ni kan ju tänka er hur det är att förlora en bästis.

Vi åkte alltså till minneslunden och lade blommor. Jag hade velat ge honom en amaryllis eftersom det var hans favoritblomma, men sådanna hade de inte på City Gross.
image5En amaryllis till farfar

Efter det åkte vi till farmor och firade min lillebrors namnsdag eftersom min farmor inte ville fira farfars födelsedag. Kanske för hon saknar honom för mycket.

Sedan åkte vi hem och då hör och häpna tränade jag på vår gym som vi har i källaren. Min pappa bygger om vår källare till gym i hopp om att någon i familjen ska börja träna. Jag brukar använda det, när jag tvättar skjortor så hänger ja dem på någon av träningsmaskinerna. Haha.

Så blev det tisdag... och vad gjorde jag då? Ja det kommer jag faktiskt inte ihåg. 

Så äntligen onsdag, anledningen att jag gillar onsdagar så mycket är för att då börjar jag inte förrän klockan ett. Så jag gick upp halv nio och gjorde smoothie, äggröra och bacon. Kan frukost bli bättre? Sen var det meningen att jag skulle ha gott om tid på mig att göra mig i ordning men som vanligt tar frukosten längre tid än planerat och jag åt alltså frukost i en timme och en kvart. Okej jag erkänner! Jag äter väldigt långsamt, men jag läste tidningen samtidigt och det var det som tog längst tid. Hade så lite tid på mig så jag hann bara måla naglarna på ena handen, målade naglarna med knall rött nagellack så jag fick ta på vantar när jag skulle ta bussen. Skulle se lite konstigt ut annars.

Sen tog jag iallafall bussen hem till min mormor och åt russinbullar och drack varm choklad. Varför vänta förlänge mellan målen liksom?!? När jag ätit och målat naglarna på min andra hand så åkte jag till skolan och gjorde fysiklabbar.  Slutade halv tre och åkte då och hämtade mitt paket från ellos som äntligen hade kommit :D. Passade på att beställa tid för ansiktsbehandling också, ska bli spännande. Jag fick ett presentkort på en skönhetsklinik av min syster i julklapp (Jag önskade mig det och tog det därför inte som en pik). Gick hem till mormor igen, jag är riktig stammis hos henne, åt en pepparkaksmuffins och drack äppelcider. Jag älskar verkligen min mormor, och det är inte bara för att hon bakar jätte goda bullar utan hon är världens snällaste och lyssnar alltid på allt mitt prat om det så handlar om jobbiga fysiktermer, hårproblem eller snygga killar på ICA. I gentjänst lyssnar jag på väldigt detaljerat prat om allt som hänt innom sporten. Idag ösregnade det när jag skulle gå hem till mormor och då skulle jag fälla upp mitt paraply. Den dumma blåsten vände det då in och ut så det pajjade. Blev så arg på det så jag kastade det utanför mormors dörr för jag ville inte se det mer! När jag kom fram var jag dyngsur. Mormor erbjöd sig att kasta det så jag skulle slippa det och det lät som en bra idé så paraplyet fick stanna hos mormor.

När jag sedan kom hem så åt jag ännu en GI-middag och sedan kollade jag på Fame med min mamma. Hade inte sett den filmen inna men ville se den eftersom jag älskar musikaler från 80-talet. Och den var helt underbar, ska köpa den så fort min budget tillåter mig!

Eftersom filmen varade så länge somnade jag inte förren klockan tolv. Alltså gav jag mig själv en sovmorgon dagen efter (jag visste att vi bara skulle fortsätta med det vi höll på med på matten så jag missa inget, skolkar inte i vanliga fall och tycker ingen annan ska göra det heller). Kom precis så jag hann skriva upp mig på eget arbete tiden (kom igentligen 2 min sent men min lärare är snäll) sen har dagen bestått av kemilabbrapport arbetande, en underbar svensklektion, ett besök på Subway; vilket nu är tradition på torsdagar. Sen mer eget arbete och lite matte stuga med J. Åkte sedan hem, åt middag, pluggade och här är jag nu! Framför datorn med min syster som tycker jag är väldigt tråkig eftersom jag inte pratar utan skriver. Dessutom tycker hon mitt svenska skrivsätt är väldigt dåligt. Vilket jag inte alls håller med om!!

Borde snart gå och lägga mig för imorgon är en stor dag, jag fyller då 18 år för er som inte visste det. Hoppas det blir en rolig och oförglömlig dag! :)

Ha det bra kramar Annie

Söndag morgon

Idag vaknade jag halv 10 och då gick jag upp och försökte tända eld i spisen, men det gick inte; det ville inte ta sig. Som tur var kom mamma ner då och hjälpte mig.

Eftersom vi var de ända som var vakna så fixade vi frukost till oss. Det blev smoothie (hur nu det stavas) och omelett.

Jag älskar smoothies. Här får ni mitt favorit recept.

för 4 pers
2 dl fil eller naturell yoghurt

4 dl grekisk yoghurt

2 bananer

1/2 mango

1 1/2 dl frysta eller färska hallon

1 1/2 dl frysta eller färska blåbär


Mixa alltihop i en mixer och sen är det bara att mumsa!


Efter frukosten latade jag mig framför tv:n och nu är jag här... Det är tänkt att jag ska skriva på min labbrapport men hittills går det inte så bra. haha


Jag får anstränga mig nu, Ha det bra kramar Annie


Jakten på lycka

Jag såg precis filmen Jakten på lycka med Will Smith. Jag har aldrig förr sett en film så berört så mycket! Det var den sorgligaste och finaste filmen jag någonsin sett. Och det hemska är att den är så verklighetstrogen. Har du inte sett den så se den!!!

Många ser ner på hemlösa... men vet du vad? De vill faktiskt inte ha det så själv. Beundrar de som driver härbärge, så många människor dom hjälper. Om alla bara kunde försöka lite mer att hjälpa de som inte har det lätt. Jag är ingen ängel själv men jag skänker pengar när jag har några och de som har jätte mycket pengar borde ge mer. Vad bra det hade varit om pengarna var lite mer jämt fördelade på jorden.

Idag har jag varit på Erikshjälpen, jag köpte ett par jätte snygga skor samtidigt som pengarna går till något gott. Tycker förstås att de är lite överdrivet billiga!! Det fanns ett jätte fint högt skåp med glasdörrar och det fanns en matchande byrå också... Skåpet kostade 100 kr och byrån 50 kr. De hade lätt kunnat få 250 kr för skåpet och 200 kr för byrån. Men men de blir nog snabbt sålda iallafall, och det är ju bra.


Annars har jag inte gjort mycket idag, har vatt på rusta, bauhaus, ekohallen och hornbach för att köpa plastlådor men de billagaste jag kunde hitta kostade 150 spänn och så mycket vill inte jag köpa en plastlåda för. De är ju inte änns snygga. :P Nä jag tror jag förvarar mina saker i papplådor ett tag till!


God natt och sov gott, Kramar Annie


Fredagkväll, Myrorna och pizza

Äntligen fredag!! Har längtat efter helgen ända sedan i söndags.

Idag har jag käkat pizza (igen), men jag och J har nu bestämt att det får bli nyttigare mat framöver. Plus att jag ska bli lite noggrannare med min träning. Börjar meddetsamma, nu ska vi bli hälsosamma och vältränade. Jag skrev matdagboken men det gjorde inte så mycket nytta när den innehöll både cookies, coca cola och pizza... och det bara på två dagar haha

Efter pizzan stack jag och J till Myrorna. Nu tänker ni kanske "usch handlar hon på Myrorna, så äkligt", men Myrorna är underbart eftersom jag gillar att sy om kläder och jag vill va ensam om det jag har på mig så vad är bättre än second hand? Bra för ekonomin också nu när jag blivit sparsam (även om det inte funkar så bra).

Det blev iallafall en mörk blå pennkjol, en vit blus och en svart/grå/blå jacka. Jippi nya kläder. Sammanlagda kostnad 300kr. Super

Nu ska jag kolla på Let's dance och äta frukt, så jag blir hälsosammare. Vad hittar ni på med? Utgång eller innesittar kväll? Detta blir en hemma helg för mig och det känns väldigt bra faktiskt.

Trevlig kväll på er allihop, kramar Annie

Att bryta mitt löfte till mig själv

Idag gjorde jag det... Jag bröt mitt nyårslöfte. Jag hade ju lovat mig själv att inte beställa på internet och nu har jag precis beställt :( Men bara för 300kr så det ligger ju fortfarande inom min upplagda budget. Men nu får jag skärpa mig!! Det är bara så svårt när det är rea överallt.

Imorgon ska jag till Myrorna och kolla väskor. Det måste ju ligga inom min budget iallafall...

Ha det bra kramar Annie

En ny hälsosam vardag

Har precis kollat på ett bantningsprogram (typ du är vad du äter) och usch så många hemska sjukdommar man kan få av fel mat! Nu ska jag försöka äta hälsosammare, inte för att gå ner i vikt för jag är nöjd med min vikt, utan för att inte få några sjukdommar. Ska skriva en matdagbok, så jag kan se vad jag igentligen äter. Ska bli spännande... jag börjar imorgon!

God natt // Annie

Den nya ofrivilliga frisyren och punkade bussen.

Igår blev jag klippt och jag hade inte planerat att förändra min frisyr eftersom jag inte riktigt har kunnat bestämma mig helt hur jag vill ha det; men min frisör lyssnar inte på mig! Jag ska klipp topparna och gör luggen lite kortare. Hon klippte ungefär 4 cm på håret (det är inte topparna) och luggen...!! Jag har snedlugg och gillar det men hon klippte min lugg helt spikrak! Det ser hemskt ut, mitt hår ser ut som Kleopatras! Usch hon får aldrig mer klippa mig!

Fick panik imorse för jag visste inte vad jag skulle göra med den. Men jag kom iväg iallafall. Åkte hem till min mormor och fikade först och sen skulle jag ta bussen till Malmö. Jag hann bara åka en hållplats sen fick bussen punktering. Alla fick gå av bussen och vänta utomhus i regnet i 30 min tills den nya bussen skulle komma. Så jag stod alltså med 20 andra och frös och svor över bussarna. Hann inte träffa J och följa med henne till Malmö skivhandel. Förlåt jag lovar jag följer med en annan dag :(

Iallafall kom jag till Stadsbiblioteket 13.02 och fick därför springa till Gustav för att hinna med bussen till Krocksbäck 13.07.
Jag hann och när jag kom dit så spelade vi innebandy. Jätte kul var det :D

Men sen regnade det på vägen hem och jag blev på dåligt humör igen haha

Men nu är jag hemma i värmen och allt känns jätte bra, tror jag ska dricka varm choklad och kolla på något kul program. Borde igentligen plugga. Hur spenderar ni er kväll?

Ha det bra kramar Annie

En värld som svälter

Just nu är Africas svält och krig i andra länder ett ämne som syns på många bloggar... Helt fantastiskt tycker jag! Vi behöver jobba mer för andra och det är nu!

Ha det bra kramar Annie

Fysik, matte och kemi fyller mitt liv

Min dag har varit fylld av fysik- och mattelektioner och mycket eget arbete i kemi. Vår kemilärare har bestämt sig för att vi ska skriva våra labbhandledningar själv... inte bra idé alls! Vi ska skicka in dem om en halv timme och vi är absolut inte klara. Ska skynda mig hem och bli klippt sen. En vän till familjen är frisör och kommer hem till oss och klipper oss. Väldigt praktiskt! Men nu måste jag gå och skriva klart labbhandledningen så vi hinner bli klara.

Ha det bra kramar Annie

Måndag, en lång dag

Måndagen är alltid såååå låååång! Började dagen med två kemi lektioner och sen fortsatte det med matte och idéhistoria. Alla jobbiga lektioner alltså! Men nu ska vi inte va negativa,... Efter skolan åkte jag hem till min mormor och fikade. Det gör jag nästan varje dag eftersom jag alltid får vänta en halvtimme mellan mitt bussbyte. Men det är okej, jag får ju träffa min mormor varje dag :)

När jag kom hem så åt jag middag och sen kom några släktingar hem till mig för vi skulle planera påsklovet. På påsklovet ska vi nämligen åka upp till vår stuga i Jämtland och det måste vi ju planera inför! Jag vet inte om jag ska åka skidor eller snowboard. Jag har bara åkt skidor en gång innan och det var 10 år sedan så det kanske inte är så bra att pröva sig på snowboard. Kan ni åka skidor och snowboard? Jag kan inte änns åka skridskor och knappt pulka haha

Nu ska jag gå och lägga mig för de är upp klockan 6 som vanligt imorgon. Ska föresten klippa mig imorgon också.

Ha det bra kramar Annie

Söndag

Då va det söndag igen. Snart är helgen slut och skolan börjar igen, är redan skoltrött och vi har inte ens gått i skolan en månad. Jag vet inte hur jag ska göra för att bli piggare.

Idag ska jag iallafall plugga lite och sen jobba en timme eller två... Mina föräldrar har eget företag och på helgen städar jag där som ett extra jobb. Jag hade dessutom bestämt att jag skulle städa mitt rum idag och hjälpa min mamma att städa lite här hemma... Hittills går det dåligt. Jag gick upp vid halv 11 och lagade äggröra. Jag älskar verkligen äggröra! När jag är ensam hemma så kan jag äta det nästan varje dag. Det är så lätt att göra.

Igår hade jag ju också tänkt plugga men det blev ungefär en timmes pluggande och sen slappande resten av dagen. Hade tänkt ha en lugn kväll med en film och kanske lite monopol med mina syskon   (som är galna i monopol). Men planerna blev ändrade och det blev att jag åkte på en avskedsfest. Lite kul för den tjejen som ska åka iväg var min bästis när jag gick i trean men hon gick i femman och när hon började sexan så började hon på högstadiet och hamnade då i samma klass som min stora syster. De blev de väldigt nära kompisar, så man kan säga att min syster snodde min bästis. Men vi har ändå träffats ibland och igår blev det mycket prat om gamla minnen.

Som när jag skulle sova över hos henne och jag skulle ha med min hamster för vi hade fått för oss att våra hamstrar skulle bli kompisar. Min stackars hamster fick först åka buss och sedan stå i kapprummet hela dagen. Men det var varmt i kapprummet och vi gick ut väldigt ofta och hälsade på den. Det fick bli nödlögner som "Jag måste bara gå på toaletten" haha. När vi väl var hemma hos henne så bestämde vi att vi skulle städa burarna så vi slängde ut allt sågspånet och när vi skulle lägga i nytt upptäckte vi att det var slut så vi la i sand. Min bur var ungefär 120x50 cm så ni kan ju tänka er vad den vägde när den var full av sand.

Hamstrarna blev iallafall inte kompisar, kanske för att min hamster var en guldhamster och därför dubbelt så stor som hennes dvärghamster. Dessutom är hamstrar inga sociala djur. Jag älskade verkligen den hamster och saknar den faktiskt ibland även om det var 6 år sedan den dog. Det första djuret är nog det man fäster sig mest vid för jag har haft två andra hamstrar och ett marsvin efter min Molly men det har inte alls vatt samma sak.

Det var alltså en trevlig avskedsfest och jag hoppas verkligen hon får kul, hon ska åka till Australien och backpacka i ett år. Det skulle jag också vilja göra men inte till Australien för där finns så många ormar och spindlar och jag skulle inte vilja åka helt ensam så som hon gör. Livet är ett äventyr heter det ju, får hoppas mitt också blir det!

Ha det bra kramar Annie

Fredagen som den skulle bli och som den blev

Min fredag var ju den perfekta dagen. Den blev inte exakt som planerat men den blev ändå en väldigt bra dag.

Det började när jag vaknade, då var jag jätte trött och ville verkligen inte gå upp. Har iallafall kommit på att det är lättare att gå upp när man har sidenlakan... Kanske låter konstigt men siden lakan blir inte så mjuka och sköna som bomullslakan haha

Iallafall när jag väl var upp så blev jag piggare, gjorde mig klar och cyklade till bussen 07.04 ( big big usch), det regnade och blåste hela vägen så jag försökte hålla ena handen för ansiktet så att inte hela sminkningen skulle bli förstörd, gick väll sådär..Som tur är så kom bussen nästan meddetsamma´. Åkte buss fem minuter och bytade sedan. Sen buss i 40 min. Har upptäckt att det är riktigt mysigt att åka buss sålänge man har musik.

När jag kom till skolan hade vi först en föreläsning i konsthistoria, det va jätte intressant och väldigt kul. Sen eget arbete en timme och sedan PIZZA. Synd bara att vi fick vänta på pizzan så länge att jag knappt var sugen på pizza längre. Men när vi äntligen åt dem så var det jätte gott. Det var jätte längesedan jag åt pizza, är ju lite för onyttigt för att man ska äta det så ofta. Fast pizzasalladen är ändå godast :D

När vi ätit klart pluggade jag och C medans J cyklade och hämtade sin lillebror på dagis. Hon var tvungen att skynda sig jätte mycket för bion skulle börja klockan 15.10 och hon cyklade halv. Vi skulle träffas tio i utanför bion och hon trodde det skulle räcka med 20 min att hämta honom men hon räknade inte med att det både regnade och blåste. Regn och blåst gör det väldigt svårt för en 5 åring att cykla och när J bad honom att skynda sig för hon hade brottom så fick hon svaret: Jag kan inte se det regnar i mina ögon. Jag cyklar så fort jag kan.
Han är å söt, önskar att jag hade en 5 årig lillebror. Hon kom iallafall till bion och vi betalade våra biljetter 15.08. Vi fick alltså smyga in under reklamen, som tur är så var det bara ungefär 15 pers i salongen. Det är inte så många som kollar på bio så tidigt, och det var bara vi och tre små tjejer som var under 50 år haha

Även om det blev stressigt så han vi och det var riktigt mysigt att gå på bio. Filmen var helt okej (vi såg Försoning) lite lngtråkig ibland men den hade en väldigt bra story.

Sen tog jag bussen hem men stannade och hälsade på min mormor på vägen. Väl hemma blev det middag och Let's dance. Mysig fredag med trevligt sällskap.

Så blev alltså min fredag... Ha det bra kramar Annie

Våren

Idag skiner solen och det känns som vi äntligen är på väg mot våren, sååå härligt. I år tänkte jag att jag ska va ute i god tid och köpa en vår/sommar jacka.
image4
Hittade den här jätte fina jackan på www.hm.com men frågan är om man vågar köpa den. HM:s utbud är ju en slags massproduktion och risken är ju att jag springer runt med samma jacka som 100 st andra i Malmö och det hade inte vatt så kul. Jag vill hitta en annorlunda jacka som inte alla har, något tips på var jag kan hitta en sådan jacka?

Ha det bra kramar Annie


Cancerfonden

image3
Har beställt detta halsbandet från cancerfonden. Ett snyggt smycke samtidigt som pengar skänks till cancerfonden. Jag skulle ju inte handla på internet men eftersom jag sköter mig så bra så får detta bli ett undantag. Det är ju inte samma sak som att beställa en massa kläder. Köp ett du med! Pengarna går ju till något bra. 295kr kostar det på www.cancerfonden.se

11 September

http://www.youtube.com/watch?v=z1TVWvsiteQ
Såg denna filmen på http://ellinorak.blogg.se/ .
Så hemsk världen är ibland. Människor som gör så här kan inte tänka på någon annan än sig själv. Vad hjälper det ett land att döda ett annat lands befolkning? Så många oskyldiga människor som dör är hemskt!

Bara en dag kvar till helg... Wihoo

Idag har jag vatt väldigt duktig och pluggat hela dagen, stannade tillochmed två timmar extra och räknade matte. Fast det var nästan att jag inte kom iväg till skolan alls från början... När klockan ringde 05.45 var jag så trött så jag låg och försökte komma på en anledning att gå till skolan. Jag hade ändå inte missat någon jätte viktig lektion. Men när jag låg där och försökte komma på en anledning så tänkte jag att det va bäst att bara gå upp meddetsamma så det fick bli så... Låg dock kvar lite längre än planerat så det blev lite stressigt. Visst är det svårt att gå upp på morgonen, finns det inget knep man kan använda för att bli pigg meddetsamma?

Iallafall så gick jag till skolan och fick väldigt mycket gjort, kom inte hem förren klockan 6 och det är därför jag är så trött nu. Ska lata mig ordentligt ikväll och se om jag kan lura med mina syskon att spela monopol. Jag tycker det är väldigt avslappnande att spela spel, och väldigt kul också förstås... Imorgon blir det mer latar dag för jag ska först äta pizza och sen ska jag gå på bio och se Försoning. Är den bra? Den verkar väldigt bra när man kollar på trailern iallafall. Fast först ska jag ju till skolan, har bara en lektion och klassråd så jag slutar klockan halv 12.. En riktigt bra fredag alltså, om nu allt går enligt planerna.

image2


Ha det bra kramar Annie




Friskis och Svettis och balett

Ska snart gå och lägga mig, ska bara skriva ett litet inlägg först... Varför blir det alltid så? Jag vill lägga mig tidigt men misslyckas alltid. Kommer va dödstrött imorgon!

Jaja, idag har jag iallafall varit duktig för jag har gjort det många lovar till det nya året. Att träna med friskis och svettis såklart! Jag är med på medelpasset och tycker det är lagom och kul träning. Förra året gick jag på bas två dagar i veckan men nu har dom ändrat dagarna så nu kan jag bara träna en dag. Typiskt också, får väll skärpa till mig och följa med tjejerna på gymmet igen. Tränar ni något? Jag önskar att jag hade börjat på någon sport eller dans när jag var mindre. Har alltid velat bli en graciös ballerina. Men det är kanske lite sent att böra på balett nu.

Ha det bra kramar Annie

Back to school

Nu är det tillbaka till det vanliga som gäller, skolan har börjat ordentligt och man får stiga upp klockan 6 på morgonen. Det är jobbigt att gå upp tidigt men jag har faktiskt inget imot att åka buss! Jag åker buss ungefär 45 min till skolan och 45 min hem så jag har gått om tid på mig att lyssna på musik och sitta och tänka för mig själv... Åker ni buss? Tycker ni det är jobbigt eller skönt?

En stor negativ sak med att skolan har börjat är alla läxor man skaffar sig själv (jag går på en skola med mycket eget arbete och därför ger vi oss själva läxa), man kan ju tycka att jag borde ge mig själv läxfritt men det funkar bara fram till dagen innan proven, då får man så väldigt mycket att göra!

Jag har ju berättat om min nyårslöften, och jag måste säga att jag är stolt över mig själv för jag har faktiskt lyckats hålla dem hittills. Jag vet det har bara gått 15 dagar men innan hade jag inget kvar av mitt studiebidrag en vecka efter jag fått det och nu har jag nästan sparat allt och det har gått 2 veckor. Hur går det för er? Har ni lyckats med era löften hittills? De flesta av mina kompisar har inte gett några löften och de försvarar de med att "man bryter dem ändå efter en månad". Låt bli att bryta dem då! Det är ju inget löfte om du ändå tänker bryta dem, jag skulle inte ge ett löfte om jag inte tänkte göra mitt bästa för att hålla det!

Ha det bra kramar Annie

Lördagkväll

Vad hittar ni på med ikväll? Jag sitter och kollar på Stjärnorna på slottet... Kul? Nja inte riktigt men jag ville ha en ledig kväll där jag inte skulle göra något alls men nu när jag har det så är det såååå tråkigt! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, det finns ju lite olika allternativ. Jag kan:

Köra vidare på en tv kväll, poppa popkorn och dricka coca, eller så kan jag ha en liten spa kväll med bubbelbad och hårinpackning och sånt men jag duschade för ungefär fyra timmar sedan så det känns inte heller kul... Min syster skulle precis lära mig rita manga men så ringde hennes kompis och nu ska hon ut någonstans. Så nu har jag inte bara tråkigt utan jag är ensam också.

Har inte gjort något vettigt på hela dagen heller, var och källsorterade innan också har jag spelat monopol. Spännande eller hur! Tror det blir att kolla på någon film och sen gå och lägga mig. Har ni något tips på film? Kan ju hyra en film.

Ha det bra kramar Annie

Skola imorgon

Då börjar skolan imorgon... Usch vill inte tillbaka igen, har dessutom hamnat i en dålig grupp så om jag inte får byta så kommer hela denna terminen att bli dålig!

Känns skit just nu det med skolan så jag tänkte kolla på den sorgliga filmen på trean. Haha brukar kolla sorgliga filmer när jag mår dåligt. Hur gör ni när ni mår dåligt?

Ha det bra kramar Annie

Sista lovdagen

Idag är min sista lovdag.. usch längtar redan till sportlovet! Min klocka ringde kl 8 eftersom jag tänkte att det var bra att vänja sig lite vid att stiga upp tidigt, men den blev anstängd meddetsamma och sen tog jag en liten sovmorgon. Jag somna inte förrän halv 2 igår bara för att jag fått för mig att kolla på Titanic. Det var så längesedan jag såg den och den är faktiskt bra!

Idag hade jag tänkt plugga lite men vi får väll se hur det blir med det... Just nu sitter jag och kollar på Top ten at 10 på Mtv. Lyssnar ni mycket på musik? Jag gör det nästan alltid, antingen Mtv, ztv, radio, datorn eller iPoden. Musik är liksom överallt. Tror inte det finns någon som inte lyssnar på musik varje dag.

Föresten allt det här med vilken kille jag skulle träffa och så... Jag blir så förvirrad. Det känns som att så fort jag får den killen jag ville ha så vill jag ha en annan. Hur vet man när det är rätt kille? När man inte kollar andra killar på stan eller? Nu har jag hittat ett annat span iallafall så får se hur det går med det, och hur länge det varar. Jag blir nog inte kär i killen utan jag är kär i kärleken.

Ha det bra kramar Annie

Trasigt internet

Nu har mitt internet vartaa bortkopplat i flera dagar.. och vad har jag hittat på under tiden? Jag  vet inte riktigt, har kollat på tv istället för att sitta vid datorn... men nu börjar skolan snart igen så då får det vara slut med det. Jag börjar på torsdag när börjar ni?

Det blev bra med båda killarna tillslut, den ena åkte tillbaka till england i söndags och den andra sa jag till att vi bara skulle va vänner så vi träffades i fredags tillsammans med några andra kompisar och hade filmkväll.  Jag kom fram till att jag inte gillade någon av dem mer än som kompisar så jag får väll fortsätta leta efter Mr Perfect. Var ska jag leta?


Ha det bra kramar Annie

Puuh

Fikan är över och det gick bra.. Lite tråkigt att han åker tillbaka till england på söndag och sen är borta i två månader... Den andra killen sa jag till att vi bara skulle va vänner. Även om det inte blir något med någon av dem så känns det bäst såhär! Skönt att det är avklarat, jag var sjukt nervös när jag gick dit.

Jaja ska bli skönt att kolla film med några kompisar nu. Vad hittar ni på med ikväll?

Ha det bra kramar Annie

Stepp och balett

Jag skulle jätte gärna vilja dansa balett eller steppa (och då menar jag inte steppa upp och ner på en bräda), kan man bli för gammal för att börja? Balett ska man väll vara ganska liten för att börja på? Vad tycker ni om balett och stepp? Dansar ni balett eller steppar?

Ha det bra kramar Annie

Nervös

Det känns lite nervöst över imorgon.. tänk om vi inte har något att prata om? Jag var till och med tvungen att läsa mitt horoskop (även om jag bara tror på det när det är positivt). I aftonbladet står det:

Fredagen erbjuder romantik i olika former. Du blir smickrad av ett förslag, kanske smickrad nog att säga ja.

Men hur många gånger står det inte så och det brukar inte stämma.. Tror ni på horoskop och ödet? Jag tror nog mer på att livet är vad man gör det till.

Ha det bra kramar Annie

HJÄLP

Ååh jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Imorgon ska jag fika med en kille jag träffade på nyårsafton och nu fick jag precis ett sms ifrån en annan kille som jag också träffade på nyårsafton och han ville at vi skulle hitta på något i helgen.. Jag känner ju inte någo av dem så hur ska jag kunna välja? Hur hade ni gjort?

Ha det bra kramar Annie

Morgon

Okej dagens frukost består av knäckebröd med honung på och ett glas vatten.. måste verkligen åk och handla idag! Så imorgon blir det förhoppningsvis äggröra och bacon till frukost. Vad brukar du äta till frukost? Jag tror jag ska börja äta nyttigare frukostar innan jag går till skolan, för i vanliga fall brukar jag äta två mackor och sedan är jag hungrig igen vid halv 10 haha..

Så vad kan man äta till frukost som mättar? Ägg mättar väll ganska mycket och grönsaker kanske?

Ha det bra kramar Annie

Snö, mat och lathet

Nu börjar maten ta slut, det snöar och blåser ute och vi är för lata för att åka och handla.. om jag inte skriver på lång tid så har jag tynat bort av undernärdhet (finns det ett sånt ord). Måste handla imorgon, ska bara komma på vad vi ska handla.. har ni några tips på enkel och god mat?

Ha det bra kramar Annie

Nyårsafton

Så mycket man förbereder sig för "The big night", hårinpackning, ansiktsmask o.s.v. Blir det någonsin så perfekt? Hur var er nyårafton? Den bästa någonsin?

Min var nog den roligaste hittills men jag har alltid sagt att jag vill att mitt liv vore lite mer som de i OC.. hahaha Nu tar jag tillbaka det och önskar att mitt liv var som när jag var 5 år!!

Det finns så många killar så hur vet man vilken man ska välja? Den som alla säger att man passar ihop med men det känns helt enkelt inte bra, den roliga killen som man säkert får roligt med men kan man lita på honom eller den roliga och charmiga killen som det känns kul med just nu men sen.. ja hur ska man veta? Jag har alltid sett mig själv som en förhållande person men nu känns det lättare att vara singel. Hur tänker ni när ni ska välja? Vad letar ni efter hos den perfekta killen (eller tjejen)?

Ha det bra kramar Annie


Panikrapport

image2
Jag sa ju att det var en ända röra på diskbänken..

Det är ju hemskt att man knappt klarar sig ensam i en vecka, hela huset ser ut som en katastrof, tvättmaskinen har gått sönder (inte mitt fel den gjorde det själv) och varje gång jag ska elda i den öppna spisen så börjar det ryka jätte mycket och det luktar rök

RSS 2.0