Skicka vidare

Sitter och kollar på filmen Skicka vidare (Pay it forward). Det är nog den film med det bästa budskap som jag någonsin sätt. Den får en verkligen att tänka.. vad kan jag göra för att förändra världen? Eller för att förändra mitt eget liv, hur hamnade jag där jag är idag och vad ångrar man nu och vad kan man förändra.

Mitt liv har verkligen förändrats mycket det senaste året. Inte allt till det sämre men det har helt klart förändrats. Jag har gjort val som inte blivit som jag tänkt mig men som blivit bra ändå.

Några val som kan ha sårat andra utan min mening. Det var inte min mening att det skulle bli som det blev och jag hade verkligen velat att vi kunde va vänner. Men allt är ju inte alltid som man vill... tyvärr!

Liten del till Sara, eftersom vi nästan aldrig pratar längre. Innan spenderade vi nästan all tid tillsammans... nu sitter jag här nere och kollar på en film medans Sara sitter på sitt rum och kollar på en annan film. På söndag ska Sara och några kompisar ha Julmys här hemma. För ett halvår sedan skulle jga va den första som blev inbjuden, idag blev jag inbjuden av en kompis. Tänk att man ska bli inbjuden av en kompis, hem till sig själv.

Jag önskar att det kunde va som förut och jag vet inte varför det blivit som det blivit, men är det försent att förändra det? Hoppas inte!

Om du läser detta och har tid någon dag så kan vi ju planera in en systerstund någon dag. Du kanske har tid innan jul? Annars så maila en önskelista så ska jag se vad jag kan göra.

Ha det bra// Annie

Och jag är sen... som vanligt!

Nu måste jag verkligen börja skärpa mig! Jag kör alltid så sent att jag bara kan hinna om jag håller exakt rätt hastighet hela vägen. Men de gör jag såklart aldrig... Imorse hamnade jag bakom en långsam tant så jag var tvungen att köra i 70 nästan hela vägen. Och jag missade ju såklart bussen som vanligt då. Imorgon måste jag köra i tid!

Ni får gärna tjata på mig hur mycke ni vill! // Annie

Vissa dagar är lite värre än andra...

Och idag är vekligen inte en av de bättre! Det började imorse med att jag kände mig yr och mådde lite illa så därför började jag med frukost för att höja blodsockret lite. Dock hjälpte det inte för när jag väl skulle köra en timme senare så var jag väldigt yr och det flimmrade så mycket för ögonen så att jag fick koncentrera mig för att pricka nyckelhålet på bilen. Det gick bra att köra, det enda va att jag fick köra lite långsammare för att kunna se linjerna på vägen tydligare, man vill ju inte råka köra på fel sida av vägen!

Eftersom jag var tvungen att köra långsammare så missade jag såklart bussen. Och kommer man sent till lektionen så blir man inte insläppt. Så jag körde hem långsamt :P.

När jag väl va hemma så la jag mig i soffan och sov två timmar, vaknade med en hemsk huvudvärk och av att ha drömt en hemsk dröm. Inte läskig eller så men den gjorde mig väldigt ledsen...

Så dagens dåliga start, drömmen och grejer som hänt i helgen har lett till att jag just nu sitter och kollar på den sorgligaste filmen jag vet och jag känner mig så ensam så jag ville inte sitta här själv. Alltså sitter jag och kollar på film med min hamster...!

Men en dålig dag betyder att det måste bli en bättre imorgon, det hoppas jag på.

Hoppas ni har en bra dag// Annie

RSS 2.0