Wihooo!

Nu har vi fått nycklarna till den nya lägenheten, vi flyttar in saltkaret redan ikväll. Saltkaret ska in först, det sägs ju ge tur. Men först blir det mat, stekt ris med ägg och räkor. Mums!

Nu är det jul igen...

.. eller iallafall snart... eller ja, om några månader. Det är dock inte förtidigt att förhandsboka året glögg!


Med smak av saffran, cognac och torrt vitt vin.
Hoppas nu den är god för vi förhandsbokade 5 flaskor haha.


Gå nu in och förhandsboka den ni med, julen är faktiskt här snart ;) www.blossa.se
Nu blir det sängen, sov så gott!

Vanilla coke

Igår var vi och storhandlade på City Gross i Staffanstorp. Vi tänkte att det kunde vara kul att storhandla i en stor affär som faktiskt har vad man behöver (dessutom var vi i närheten). Affären visade sig dock ha mer än vad vi behövde. Mattias hittade Vanilj coca cola. Jag har inte sett det på flera år, dessutom tycker jag inte att det är gott, men Mattias gillar både vanilla coke och cherry coke. Så City Gross är nog Mattias nya favorit ställe för de hade båda sorterna :D

Jag hittade grönt te på flaska, kunde drickas kall som is-te eller varm som vanligt te. Jag köpte inte den för att jag blev så sugen på grönt te, utan den hade den finaste flaskan jag sett. Ska fota den sen och visa er!


Mattias blev så sugen på cola att han öppnade den så fort vi satte oss i bilen.
Jag smakade den, men gillade fortfarande inte den. Testade den för 8 år sedan så jag tyckte det va dags att testa igen :D


Ha en bra söndag, kramar Annie.

Dermalogica

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag gjort ett inlägg om att jag skulle börja använda Dermalogicas produkter, antagligen inte eftersom det va någon gång i februari. Men iallafall, nu har jag använt rengöringen och ansiktskrämen sedan februari och resultatet är otroligt. Det va några som sa att acne kan inte lösas med produkter rekomenderade från en hudterapeut, men det kan det. Visst jag får någon finne lite då och då, men annars är det bara gamla ärr kvar. Jag är supernöjd, trodde aldrig att huden kunde förändras så här.

Nu har jag precis beställt hem nya flaskor för de jag har börjar ta slut. Visst de kan verka dyra men en flaska med 250ml ansiktsrengöring har hittills räckt i 6 månader. Den kommer räcka denna månaden ut också och då använder jag den ändå två gånger om dagen. 299kr kostar den flaskan, så delar man det på hur länge den varar (ca 7 månader) och på att jag använder den två gånger om dagen så är det faktiskt inte så farligt! Denna gången beställde jag en extra stor flaska med pump, för nu är jag ju säker på att jag ska använda dermalogicas grejer för evig och evigt :D


Bra storlek!
500ml


Jag beställer från hudvardsbutik.se, de är billiga, man kan ställa frågor till en hudterapeut, de har fraktfritt och beställer man innan 13.00 så har man grejerna dagen efter. Och nä jag är inte sponsrad, tyvärr :P Tycker bara de är väldigt bra.

Ha en underbar fredag, njut av att det snart är helg!
Kramar Annie

Jag busar lite...

Nu när Mattias inte är hemma så får jag passa på att göra saker han inte gillar... Igårkväll hade jag datorn i sängen :O och nu sitter jag och kollar på ett program som handlar om ett barnsjukhus. Det hade Mattias aldrig velat se! Jag njuter av att kunna göra vad jag vill, men två dagar räcker. Nu vill jag att han ska komma hem! Jag börjar bli sällskapssjuk.


Ja jag har ju inte ett sådant proffsigt sängdatabord, och inte en så piffig pyjamas heller.
Men det behövs inte, jag njuter ändå!


Trevlig onsdagskväll!

Snart ny vecka igen

Nu är det snart måndag igen, det känns som att veckorna bara flyger fram. Vilket i och för sig är bra eftersom vi kommer närmre och närmre vår flytt :D Nu är vi uppe i elva flyttlådor och två bagar. Och vi har rensat ut x antal påsar med skräp. Har dock en kasse med kläder och några par skor som behöver nya ägare. Någon som är intresserad? Vi ska även rensa ut några möbler och vi har redan rensat ut lakan och handdukar. En del har vi bara använt ett fåtal gånger eller inte alls men vad ska vi med en massa påslakan till enkeltäcken?! Vi har ju ett dubbeltäcke. Så även här söker vi nya ägare :D

Nä nu är det snart dags att gå och lägga sig, börjar jobba klockan sju på förskolan imorgon. Efter det bär det av till nästa jobb. Det är faktiskt väldigt kul att ha mer än ett jobb för då tröttnar man inte på samma sätt. Speciellt när man har två så skillda jobb som jag har haha.

Denna bilden hittade jag på mobilen.

 

Det är en bild på alla blommor från vår tvåårsdag. De två längst till höger fick jag av Mattias. Jättefina eller hur! Det mousserande vinet glömde vi öppna, så flaskan står fortfarande kvar på samma ställe. Vi har bestämt att vi ska spara den tills vi har flyttat. För att fira den nya lägenheten.

 

Nu blir det sängen, god natt på er!

Kramar Annie


RSS 2.0