IKEA (igen) och svinsprutan

Nu sitter jag här vid datorn och börjar få lite smått ont i armen. Var ju på Ryhovs sjukhus med Linda och blev vaccinerad. Sprutan gjorde inte så ont och hittills så mår jag ganska bra, förutom att jag börjar få ont i armen. Och jag är dödstrött, hade jag lagt mig ner så hade jag somnat direkt, är stel i nacken också. Kan det vara biverkningar? Kanske biverkningar från att ha sovit för lite och sen inte suttit så bekvämt på hela dagen. Mattias och Fredrik (han kompis/ arbetskollega från Skåne) har lagt beslag på soffan hela eftermiddagen så jag vågade inte störa dem. Fick höra sen att jag visst fick vara med dem så nu sitter jag i soffan med dem. Alla med vars en Mac i knät. Känner mig datanördigare än någonsin förr...

Iallafall. Efter att jag och Linda fått vars en spruta så åkte vi till IKEA och köpte en extra säng så att Fredrik inte ska behöva sova på golvet. Köpte även lite fler doftljus. Vi har snart så mycket värmeljus att vi hade klarat oss med strömavbrott hela vintern. Ljusen ger ju både ljus, värme och sen kan man kanske värma mat över dem :)


Linda sågar loss sängen med sin nyckel haha
IKEA:s sängar är inbrottssäkra

Väl hemma med sängen (det va ett väldigt konkande att få upp den för trapporna helt själv) så hann jag bara prata lite med Sara i telefon, räkna ett mattetal och sedan gick vi (jag, Mattias och Fredrik) till en restaurang som heter Taste of Beirut. De har Libanesisk mat och det var väldigt gott! Sedan körde vi till A6 och medan jag gick och köpte frukostgrejer så gick Mattias och Fredrik och köpte en bag in box. Så nu sitter vi här och pimplar vin med frusna hallon och blåbär i. Mycket gott! Detta är vardagslyx, vin mitt i veckan :P Men man måste ju fira när man har finbesök från Skåne hehe.

Nu ska jag försöka komma på något att göra. Ha en bra torsdagskväll, kramar Annie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det Fredrik som i Frog?? Krama honom från mig i så fall.



Åh så varsin kram till er förstås!

2009-11-20 @ 12:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0