Fitnessbullar

Idag har jag bakat fitnessbullar. Efter att vi testade att göra pizzadeg på dinkelfullkornsmjöl och jäst i söndags så hade vi ju både mjöl och jäst över så då tänkte jag passa på att baka lite bullar. Sagt och gjort, nu har vi hemmabakta bullar i frysen som vi kan ta fram och tina när vi vill lyxa till frukosten. Perfekt!

Förresten så tänkte jag ge er receptet på den glassen vi gjorde i söndags. Inte så onyttig, men väldigt god!

0,5kg frysta jordgubbar
1 burk kesella jordgubb/lime
1 lime
1 msk vaniljsocker

Mixa jordgubbarna och lägg dem sedan i en bunke (skål). Tillsätt skalet och saften från en lime, kesellan och vaniljsockret. Blanda ihop och ställ in i frysen.

Både kul och gott att ha hemma gjord glass i frysen. Om man köper kesella med vaniljsmak istället så kan man ju byta ut jordgubbarna till vilka bär man vill. Så sätt igång och experimentera nu!

Nu ska vi gå och laga mat, ikväll blir det wok. Eftersom vi kör ner till Skåne imorgon så behöver vi ju tömma ur kylen lite. Bra att woka bort lite grönsaker som ändå inte klarar sig tills vi kommer hem igen. Sen ska vi packa några lådor som vi kan ta med till Skåne imorgon också. Vi börjar smygflytta lite :D Första riktiga flyttlasset går den 20 mars. Då förväntar vi oss lite hjälp! Så börja anmäl er nu så vi vet hur mycket pizza vi behöver...

Ha en bra tisdagskväll, kramar Annie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0