Lost in Malmö

Hittade en bild från när vi va med i lost in malmö i höstas så då var jag tvungen att leta upp hemsidan. Såhär såg vår dagbok över dagen ut:

Vår Lost In Malmö Dag, torsdagen den 1 november            från 15.25

Så var det äntligen över... vi har nu cyklat i tre timmar genom blåst och regn, och har då äntligen kommit hem. Just nu sitter vi och äter våra pannkakor så det känns såå värt det.

     Dagen började med att vi, lite lätt förvirrade, kom till spelfest redan kl. 10.00 för att skriva in oss. När vi upptäckte att vi kanske var där väldigt mycket för tidigt så gick vi till Ica Maxi för att köpa kakor, pannkakor och jordgubbssylt - en investering som såhär i efterhand känns väldig lönsam.

     Innan det första sms:et kom satt vi och studerade en karta över cykelvägar. Surt nog hittade vi en extra, BÄTTRE!, karta i kuvertet vi hade fått vid in-checkningen precis efter att vi kommit hem EFTER! spelets slut.

     Vårt första uppdrag var att ta oss till Sorgenfri industriområde. Där stod vi nog i säkert 20 minuter och var bara allmänt lost; Vi hade ingen som helst aning om vad sms:et försökte säga oss. Slutligen skulle vi på ingenmansland; en i laget spela död och en annan döden; här liket Julia och döden själv, Annie.

     Till sist lyckades vi slå ihop våra kloka små huvuden och hittade rätt väg som ledde oss till Rosengård-området(rätt och rätt, vi cyklade fel x-antal gånger...) där vi tillslut slutförde vårt andra uppdrag; Vi skulle meditera på en fridfull plats. Vi tyckte denna var väldigt mysig och kyrkan i bakgrunden.

     Sista uppdraget förde oss till en spelbutik i Centrum, vid Triangeln, och efter att vi genomfört detta uppdrag kastade vi oss, med våra ömma bakar, upp på våra cyklar igen för att ta oss tillbaka till spelfest där den sista frågan/ uppdraget skulle finnas. I ren stress joggade vi med våra mjölksyrefulla ben till byggnaden från cykelstället. Till uppdraget i spelbutiken hörde att vi kom fram till att; The sims är verkligen hjärnförslösande, tänk att istället för att leva sitt eget liv sitta och möga vid datorn samt planera en annan "människas" liv.. dessutom i en mängd olika versioner som blandar in husdjur magi!? och andra skumma faktorer i livet.

     Väl vid spelfest träffade vi en man med mobilkamera. Han snappade upp oss och ville att vi skulle leta efter Josef Farres där inne som kunde hjälpa oss med vår nya filmindustri involverade fråga.

     Plötsligt började mannen vi träffat vid ankomsten filma oss och Josef och sedan tvingade han upp oss på en stor scen och ville att vi skulle diskutera våra äventyr och berätta för "publiken" som lyssnade..

     Väl i soffan på scenen tryckte den kepsförsedda mannen upp mikrofoner och kameror i våra någerlunda svettiga ansikten. Vi fick då alla, samtidigt, en blackout. Våra svar varierade nu mellan; ehh, vaah, öhm, och mm. Camilla och Julia satt av ren chock som paralyserade medan Annie engagerat och djupt diskuterade om pannkakor med alla som ville höra.


//

VIP (Vilse I Pannkakan)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0