Vi har fyndat...

Idag var jag, Mattias och Fanny i Malmö och shoppade lite. Fanny fick presentkort på Cervera när hon fyllde år och jag hade två presentkort (student och konfirmation) så vi begav oss till Cervera för att se vad de hade.

Jag samlar på glasen i serien Boda Line och jag har några stycken vinglas och två röda snapsglas. När vi gick inne på Cervera så såg vi att de röda snapsglasen var utgående. Så lagom kul att bara ha två röda snapsglas och resten genomskinliga. Så vi tyckte det va lika bra att köpa så att vi hade sex stycken röda, sex röda och sex genomskinliga blir ju lagom. Fyra snapsglas blev 598kr, så med mina presentkort på 150kr och 400kr så blev det ju bara 48kr kvar. Så vi betalade 12kr per glas när de kostade 299kr från början. Bra fynd eller hur!


Nu har vi sex snapsglas, någon som vill komma och snapsa?

Shutter Island

Nu har vi precis sett på filmen Shutter Island. Egentligen skulle vi se den igår men jag vågade inte när det va mörkt haha så vi bestämde att vi skulle se den på dagen istället. Och nu har vi gjort det...

Den va verkligen konstig och när filmen var slut satt både jag och Mattias och fattade ingenting. Hur slutade den egentligen? Va han knäpp eller inte? Hade de lurat honom? Filmen va väldigt spännande och man blev helt snurrig i huvudet av den. Jag tycker ni ska se den!


Jag tyckte att den va läskig men det tyckte inte Mattias (så klart!).

Kram Annie

Farmors födelsedag

Igår firade vi farmors födelsedag. Jag och Mattias (mest Mattias) bakade alla kakorna och fixade inför kalaset som blev väldigt lyckat. Många goda kakor och trevliga gäster.

Kvällen avslutades med grillning och att vi badade badtunna hos mina föräldrar. Väldigt mysigt, och ännu bättre kändes det eftersom det va en torsdag. Visst känns det alltid bättre att ha det mysigt på vardagar, extra vardagslyx!

Nu ska jag städa och fixa lite här hemma, jag och Mattias har semester nu. Och han ska snart köra till Malmö för att fixa lite jobbprylar så då får väl jag städa lite. Wihoo, semester!

Ha en bra fredag, kramar Annie.

Just nu är jag extra lycklig... och luktar gott

Igår kom min familj hem från deras semester i Europa (Kroatien & Österike mestadels?!). Med sig hem till mig hade de denna parfymen:


De luktar så himla gott! Jag är supernöjd.
Tack tack.

Så nu är jag både lycklig och luktar gott :)


Jag fick även ett flak cider och en solhatt, inte fy skam det heller. Lucky me!

RSS 2.0