En vanlig kväll

Sitter här i soffan och kollar lite bloggar... Mattias håller på att föna Yoshi som precis badat och på spisen står en boeuf bourgignon och småputtrar. Vi hade en bit högrev som behövde tillagas så det fick bli en gryta. Den är inne på sin tredje timme nu, i receptet står det att den ska puttra 3-4 timmar så den får stå ungefär en timme till. Hoppas nu den blir god så att det är värt tiden :) I så fall blir det gryta till middag imorgon. Kanske inte direkt fredagsmat; men varför inte liksom...

Har inte fotat idag så ni får se en gammal bild på en nyduschad Yoshi.


Längtar verkligen efter helgen nu, veckan har kännts evighetslång och jag har sovit dåligt hela veckan. Känner mig stressad och nere, lite jobbigt på jobb just nu. Men det löser sig nog!

Denna helgen ska bestå av god mat, massa mys, lite träning, massa sovmorgon, kalas för Fannie och Oscar, städning, plugg, tentainlämning och INGA BEKYMMER! Kommer bli underbart :)

Här är en bild på Yoshi och Zeke från i julas.

Tyvärr ville de inte vara helt stilla så det blev lite suddigt.Nä nu ska jag gå och röra lite i grytan och krama om min lilla familj. Ha det så bra!

P.S. Julia det blir nog ingen halvmara för mig i år :P Måste träna väääldigt mycket innan jag kan klara det! D.S.

Vår nya soffa

Hejsan hoppsan... Tänkte bara visa en bild på vår nya soffa. Bilden blev inte så jättebra, men ni ska veta att jag och Yoshi posade i alla fall så bra vi kunde!

Så här ser den alltså ut :)


Stora mysiga kuddar och en bred divan. Den är perfekt!

Nu blir det carbonara till middag. Vi har inte haft det på över en månad så nu är det dags.
Ha en mysig kväll, kram Annie.

Motivation

Sen vi flyttade ner från Jönköping i mars så har vi försökt hitta motivationen till att börja träna igen. Det är inte lätt... visst man kan tänka "åh vi måste va snygga till beachsäsongen", men jag tror faktiskt inte att det räcker. Så nu har jag och Mattias satt upp två mål.

Den 24:e maj så springer vi 5km i blodomloppet och den den 13:e augusti så springer vi 10km i Kåsebergaloppet. Just nu är jag väldigt taggad, ska sätta upp något slags träningsschema. Detta kan bli bra. Nu är vi i alla fall anmälda så nu finns det ingen återvändo!

Ha en mysig kväll, nu blir det en runda med hunden.

RSS 2.0