Mirakelbär?

Efter lunch idag fick jag jätteont i magen och blev väldigt uppblåst. Jag började rapa jättemycket, vilket är väldigt konstigt eftersom jag aldrig brukar rapa (kanske tur att det inte kom ut andra hållet iallafall). När jag slutade vid tre hade jag fortfarande jätteont så på vägen hem så stannade jag till i en hälsobutik. Jag hann knappt innanför dörren innan jag fick en glas med acaijuice i handen. "Jaja nu ska de försöka pracka på en nått skit" tänkte jag. Men allt hon berättade om juicen lät så bra så jag köpte faktiskt en flaska. Den ska bl.a. lugna magen plus att den innehåller massor av antioxidanter och fibrer så den är mättande också.

Nu har jag kommit hem och min mage är helt lugn, kan det vara juicen?


Nu ska jag testa denna i en månad. Får se om jag märkt någon skillnad då.
En halv deciliter innan frukost rekomenderade damen i affären.

Gå in och läs mer här!

Ha en bra onsdag, kramar Annie.

I'm in love!


Äntligen har jag hittat den perfekta väskan, och den är min!
(Från HM)

Onyttiga lördag

På lördagar får man vara onyttig, eller hur?!

 

Nu ska våran choklad- och fudgekladdkaka in i ugnen och sen ska vi äta!

Hoppas den blir god..

 

Ha en bra lördagkväll, kramar Annie.


Borde plugga men...

men usch nu har jag pluggat några timmar och börjar bli väldigt trött på det. Så vad gör jag istället?


Såklart!

Dagens middag

Ikväll blev det stekt ris med kräftor.

Dock blev det inte lika gott som vanligt, det passar bättre med räkor.

 

Nu ska jag kolla på "halv åtta hos mig" och fortsätta att vänta på att Mattias ska komma hem. Han är i London, flyger och ska landa på Kastrup vid 22. Sen ska han skynda sig hem till mig :D Wihoo!

Ha en mysig torsdagskväll, kramar Annie


Jag vill betala skatt nu!

Det är väldigt många som är glada just nu. De är glada för att de ska få tillbaka från skatten, men får jag tillbaka något på skatten? Nä det får jag inte. För jag slutade jobba när jag hade tjänat 18100kr förra sommaren. Gränsen för att skatta är ju 18200kr och jag tänkte ju att "jag vill inte skatta". Men det vill jag nu för jag vill också få tillbaka pengar och bli glad. Så nu när jag jobbar så har jag sagt till den ekonomiansvariga att hon får inte glömma att jag ska betala skatt.

Så yes! Jag kommer få tillbaka på skatten och bli rik till nästa sommar. Bättre kan det ju inte bli.

Kramar Annie

Nä nu vill jag flytta!

Igår när vi satt och kollade på film så hörde jag steg från våningen ovanför. Och tror du att det är människosteg jag menar? Nädå! En jäkla mus eller råtta. Så himla äckligt, fastän vi hade ganska högt ljud på tv:n så kunde man ändå inte undgå att höra hur den sprang ovanför oss och i väggen. Usch jag hatar verkligen möss och råttor. Mattias lovade att han skulle ringa hyresvärden så att han kan göra något åt det. Anticimex nästa ja! Fler än jag som ogillar råttor och möss?

Usch usch usch! Nä nu ska jag äta frukost och kolla klart på Pippi Långstrump :D

Ha en bra tisdag, kramar Annie.

Glad påsk

Nu ar vi nästan precis varit och lämnat min syster Ronja och hennes pojkvän där de ska sova, så nu slappar vi bara i soffan lite innan det är dags att sova. Kvällen blev väldigt lyckad trots att vi inte blev så många och trots att jag och Mattias har stressat/ bråkat oss igenom hela dagen. Detta var första gången vi hade middagsgäster så jag tycker vi va duktiga :D


Så här fint hade jag dukat.

Glas påsk på er!
Kramar Annie

RSS 2.0