Söndag

Min söndag har hittills bestått av städning, sex and the city och tvättning. Inte jättekul men det måste ju göras. Nu sitter jag och kollar runt lite på blocket och väntar väntar väntar på att jag ska få köra och hämta hem min Mattias. Han har ju varit i Danmark hela helgen och skulle anlända till Holmeja ca tre... aaah nu ringer han.

Han är i Holmeja redan halv tre, så nu måste jag byta om och köra iväg. Wihoo!

Ha en bra söndag, kramar Annie

Bröllopet

Ja man är ju nästan tvungen att skriva något om det kungliga bröllopet... Kollade ni? Jag gjorde; absolut! Det är ändå en historisk händelse. Inte för att jag är intresserad av den kungliga familjen i vanliga fall men en prinsessbröllop vill man ju inte missa!


Jag tyckte klänningen va väldigt fin, men jag hade faktiskt väntat mig något mer speciellt.
Men den passade väldigt fint på Victoria :)


När paret stod i kyrkan och skulle säga ja till varandra så föll det några tårar från både Daniel och Victoria. Då gjorde det de på mig också. Jag kan inte se någon gråta utan att gråta själv. Kände mig lite som en tönt där jag satt hemma i soffan i morgonrock och gjorde manikyr samtidigt som jag åt rosa rosenmacarons med chokladganachefyllning och bölade till det vackra kronprinsessbröllopet. Tantvarning kanske :D

Förresten när jag satt och googlade bilder från bröllopet (ja jag gjorde faktiskt det, men hallå Mattias är i Danmark och jag sitter hemma helt ensam, jag får!) så hittade jag en bild på prinsessan Mary från en fest som varit i veckan.
Den klänningen är så himla fin, en sådan vill jag ha på mitt bröllop!


Drömmer om mitt prinsessbröllop...

Nä nu ska jag kolla vidare på Sex and the city-filmen, om jag inte fortsätter kolla på bröllopet. Nu har de precis skurit upp bröllopstårtan, tre meter tror jag den va.

Ha en mysig/ rolig/ bra lördagskväll så hörs vi en annan dag.
Kramar Annie

Kärlek är att kunna vara sig själv...

När vi är hemma är vi smurfar...


Bröllopet

Igår va vi på ett bröllop med riddartema. Jättefint bröllop och jättekul fest. De fixade verkligen temat bra!


Jag försökte fota med min mobil. Ni som köper Sony Ericssons Cyber-shot för att ni liksom jag vill kunna fota bra bilder med mobilen och slippa släpa med en kamera överallt, gör det inte. Jag tycker inte det blir några bra bilder i mörker. Kan ju inte bara va mitt fel.
Detta är iallafall bröllopsvalsen. Man ser inte så mycket men man ser det fina släpet på brudklänningen :D


K.R.A.M från Svedala spelade, har sett de några gånger innan på Sommarrocken. Ett väldigt bra cover-band faktiskt!
Ha en bra söndag, kramar Annie.

Bättre sent än aldrig... här kommer fiskebilderna

Förra helgen så var vi ute och fiskade lite. Vi köpte med oss lite matsäck bestående av baguetter, laxröra, räkröra, brie, salami, kaffe, öl, cola, vatten. Ja jag tror det var allt. En väldigt mysig dag! Färg fick jag också, kanske lite för mycket.


Den första fisken fångade pappa, en torsk blev det.


Den andra fisken fick Mattias. Väldigt stolt var han för det är den första fisken han någonsin fått.
Även han fick en torsk.

(han skulle se ut som att han höll på att äta fisken men jag va lite sen med kameran,
därav den konstiga minen)Sen va det Calles tur att få fisk. Även här en torsk (okej ingen fick något annat än torsk).


Till slut så fick Thomas också en fisk, och tur va det. Nu hade alla grabbarna fått vars en fisk.
Inget bråk och gnäll alltså :P

Jag fick ingen fisk men det kan bero på att jag bara fiskade i ca 20 min sen ville jag inte fiska mer. Får man fisk så måste man ju kroka av den. Inget kul! Jag höll koll på "Fish findern" istället.


När vi kom hem till mina föräldrar igen så rensade Mattias de fem fiskarna.

Fem fiskar blev det till slut eftersom pappa fick en till, går knappt att nämna (orättvist ju). Jag kan ju inte säga att Mattias tyckte det va så kul att rensa fisk, men nu är han proffs iallafall. Och stank gjorde han hahahah.

Det va allt för den dagen. Så nu har vi gott om fisk, får se vad vi hittar på med den.
Ha det så bra, kramar Annie.

Bränt va det här

Nä jag berättar för folk att jag använder solkskyddsfaktor 20 i ansiktet varje dag så kollar de konstigt på mig. Men idag så har jag varit ute i solen i ca 20 min (med solskyddsfaktor 20) och jag har bränt mig på kinderna. Jag använder Dermalogicas ansiktsrengöring med Aha-syror så min hud blir känsligare för solen, ergo bränd!


Solen är härlig härlig, men farlig farlig!

Nu vet ni det, hoppas intresseklubben antecknade.
Ha en solig fredagskväll, nu blir det gyros för min del. Så gick det med den nyttiga veckan som jag har försökt ha. Men choklad, pommes, gyros och cola är väl nyttigt?!
Hihi kramar Annie

RSS 2.0